Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nahrazeni indikatoru baterie casem a datumem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim.

    omlouvam se uz predem, protoze vim, ze tu ten postup nekde byl probrany, ale nepodarilo se mi ho ani po opakovanem hledani najit.

    Pouzivam PocketPlus a tak je mi defaultni nastaveni indikatoru baterie k nicemu. Misto neho chci cas a datum... Mel jsem to tak do vcerejska, kdyz jsem udelal hard reset a jelikoz uz uplynul rok od instalace vseho do PDA, tak si vazne nevzpominam, jak na to ... Navod na zobrazeni casu jsem nasel, na odstraneni baterie ne ...

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od fahrus
    Navod na zobrazeni casu jsem nasel, na odstraneni baterie ne ...
    však když v registrech nastavíš čas, baterie se tím přepíše, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    V registrech najdi cestu

    Kód:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SHELL
    
    a v ni novy DWORD Value s nazvem "ShowTitleBarClock" s hodnotou 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    13

    timto postupem se sice zobrazi aktualni cas, ale indikator baterky stale zustava ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TBOpt nastavit na 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    mam nastavene toto

    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TBOpt nastavit na 1

    ale ked mam otvoreny nejaky soft, napr total commander, tak sa mi cas v hornej liste nezobrazi.

    viete niekto helpnut?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    vetinari: IMHO bug ve WM 6 - mne pomuze na nejakou dobu vypnuti a opetovne zapnuti zobrazovani casu v Hodiny a pripomenuti - Zobrazovat hodiny v zahlavi vsech programu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Zdar lidi .. ja se v tom fakt nevyznam. Mam WM5 original od TMobilu

    a mam nastaveno
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SHELL

    "ShowTitleBarClock" na hodnotou 1

    a

    HKLM\Software\Microsoft\Shell\TaskBar nastavieno na 1 (nevim zda to znamen to co pisete TBOption)

    a hodiny s emi zobrazuji jen pri spustenych aplikacich na Today mam porad baterii

    HELP
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    18

    Zdravim,
    tak hodiny jsou na panelu i bez baterky :-))) Dik! Sice mi to hodilo datum a den do jednoho radku, ale to je nakonec to je vlastne lepsi (kdyby nahodou kde to prepnu do dvou?) Jeste mi malicko vadi, ze mam ted hned za rokem nacpanou ikonu budiku. Nevite jak ji zarovnat doprava? Nee, ze bych s tim nemohl existovat, ale byl jsem na to zvykly...
    Diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výdrž baterie - nová baterie ?
    Od MrPierc_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 13:49
  2. Vyjadreni tvurcu Windows Mobile k indikatoru baterie v AKU2
    Od Saman_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-11-2007, 22:57
  3. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 08:48
  4. Nahrazení původní ikony programu svoji vlastní
    Od Trainzak_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-04-2006, 21:18