Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: E-Ten Backup - nefunguje Restore?!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj všichni,
    mám následující problém: potřeboval jsem rozchodit MMS, ale nepovedlo se... tak jsem došel k názoru, že je čas na HR. Protože jsem se domíval, že je zbytečné pořizovat alternativní SW, když mám od výrobce E-TEN BACKUP UTILITY, použil jsem to na zálohování. Na kartě mi vzniknul 3MB velký soubor se zálohou. Klidně a bezelstně jsem provedl HR, nainstaloval aplikaci Backup Utility a nechal obnovit data ze zálohy. A NIC, NIKDE nic... kontakty, kalendář, zprávy... všechno pryč.
    Co dělám špatně? Nebo to nefunguje vůbec???
    (E TEN X500+ rom 543 EN)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Po HR nastavit stejné regional settings a časové pásmo, jako bylo v době zálohy. Záloha by měla jít spustit i bez té backup utility (záleží, jak jsi si ji udělal).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Po HR nastavit stejné regional settings a časové pásmo, jako bylo v době zálohy. Záloha by měla jít spustit i bez té backup utility (záleží, jak jsi si ji udělal).
    Tak jsem nastavil renional setting, pásmo jsem měl už od HR.
    A taky nic...
    Obnova "proběhne", následuje auto SR - a pak nikde žádná data ;-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Prosím o pomoc, beru všechny tipy! ;-)

    JAK OBNOVIT DATA ZE ZÁLOHY VYTVOŘENÉ APLIKACÍ ETEN BACKUP???

    Zn. zoufale spěchá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Další pozorování - obnoví to přeci jen něco: owner information a soubory. Ale kontakty + kalendář ani ťuk ;-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    51

    Stalo se mi rovnez to same, ze neslo obnovit data ze zalohy po HR (zadne data, pritom zaloha mela spravnou velikost jako vsechny ostatni zalohy), ale pak jsem pouzil nejakou starsi zalohy a ta uz sla v pohode obnovit. Ta posledni nejnovejsi proste ne a za zadnych okolnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Petr36
    Stalo se mi rovnez to same, ze neslo obnovit data ze zalohy po HR (zadne data, pritom zaloha mela spravnou velikost jako vsechny ostatni zalohy), ale pak jsem pouzil nejakou starsi zalohy a ta uz sla v pohode obnovit. Ta posledni nejnovejsi proste ne a za zadnych okolnosti.
    Zkoušel jsem všech asi 8 záloh, co jsem měl. Výsledek vždy stejný, tzn. kalendář a kontakty prázdné... ;-/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Je to nemilé. Neznám e-teňáckou zálohovací utilitu, tak nevím, jak hodně je spolehlivá a zda jde v tvém případě o ojedinělou věc.

    Kontakty, události, úkoly, e-maily snad máš v Outlooku v PC nebo na exchange serveru. Tedy pokud dodržuješ základní pravidlo: synchronizovat, synchronizovat, synchronizovat, zálohovat, zálohovat, zálohovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Neco podobneho se stalo mne a tak jsem tuhle aplikaci od Etenu odinstaloval a nahradil SPB backup a ta funguje na 100% :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Je to nemilé. Neznám e-teňáckou zálohovací utilitu, tak nevím, jak hodně je spolehlivá a zda jde v tvém případě o ojedinělou věc.

    Kontakty, události, úkoly, e-maily snad máš v Outlooku v PC nebo na exchange serveru. Tedy pokud dodržuješ základní pravidlo: synchronizovat, synchronizovat, synchronizovat, zálohovat, zálohovat, zálohovat.
    No jo, v MS Outlooku mám měsíc staré věci, jak jsem to přinesl domů a poprvé se snažil instalovat... Takže jsem na notebook pokusně nainstaloval MS WIN a dokonce i Outlook... Jenže na velkym PC ani jedno nemám a navíc jsem taky zrovna přeinstalovával, takže nesychronizuju, nesynchronizuju... (a kdybych si nezlomil prsty tak ještě jednou ne-) a zálohoval jsem na kartu a zálohoval a zálohoval... ale bylo mi to na [***] díky nefunkčnosti Restore.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Špatný restore u Sprite Backup
    Od choseman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-08-2008, 17:05
  2. h6340 backup restore failure!
    Od osmijanko v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 15:39
  3. Acer N50 a backup/restore!!!
    Od mektys_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-01-2006, 23:28
  4. Backup - Restore na HP 4700
    Od Lada Dekany v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 17:21
  5. Backup a Restore ROM PDA
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-06-2005, 08:45