Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Igo plus z juna 2007

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1

    nainstaloval som si new igo z juna 2007 a po instalacii sa mi zobrazi len na 3/4 obrazovky a nejde nic potvrdit len SW reset.

    - Mam asus 696 s update new firmware....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    13. srpna vyšel patch na tu verzi co máš právě pro majitele Asusů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    hmm ten som už nahral no aj tak to nepomohlo .... ? tak ci to je ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Ještě se při tom patchi zmiňuje něco o reinstalaci SDHC driveru. Moc sem ten problém nezkoumal, zkus fora Asusu nebo NavnGo. Vidím, že používáš 4GB kartu, tak by to mohlo být ono. Řeší to instalací SDHC driverů vypreparovaných z updatované taiwanské verzoe WM6 ROMky pro Asus P535.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    caute, opakujem sa - zjavne nie som sam:
    nainstaloval som si new igo z juna 2007 a po instalacii sa mi zobrazi len na 3/4 obrazovky na výšku -zmenu orientácie ignoruje, ak sa mi podari naslepo trafit, odklikam aj quit - nema este niekto nejaky patch?
    - Mam asus 696 s update new firmware a 1G kartu s IGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    Sice neodpovidam, ale v ramci tohodle vlakna bych se zeptal, i kdyz nevim jestli zde nekdo odpovi )..
    Mam iGo 2006 a chtel jsem si tam nahrat update map z 2007. Ovsem prepsanim stavajicich to zrejme nejde, protoze to pri startu nahlasi hlasku, ze se tam nachazeji neaktualni mapy. A samozrejme mam smulu, protoze mapu nelze pouzit. Nevi nekdo, jakym zpusobem to obejit, ci kde by mohla byt chyba??
    (iGo Apr 12 2006, mapy vetsinou 2006.01 a 2006.03)......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    285

    nuz to je tym ze mas stary software igo...stiahni si novsi igo plus!mne to tiez robilo!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    Jo diky za radu . Zkusim se poohlednout jeslti nekde sezenu. Zatim vzdy se mi povedlo sehnat jen mapy . Povedlo se mi sehnat iGo8, ale bez lokalizace a map )....lokalizace je mi teda sumak, ale ty mapy ).....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-06-2007, 10:20
  2. Office 12 ( 2007) a WM5?
    Od Deawo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 03-03-2007, 19:03
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 18:25
  4. Reakcí: 100
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 00:58