Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: A636 a instalace přes SD kartu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Nevíte jak donutit Asus A636 aby začal instalovat soubory z SD karty(firmware) ? Standardní způsob Power button+Enter button+Reset nefunguje respektive vždy zapne pouze instalaci přes USB. Když odpojím USB kabel z PC tak se při zmáčknutí trojkombinace nestane nic

    Můžete poradit?

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    tak to spust rucne, ne?



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Bohužel když je černá obrazovka a crashnutej ROM tak to asi nejde.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    tak to bude asi tim, ne? nesmis se divit, ze ti nejdou trojkombinace, kdyz si to ani nenaloaduje fw, tak nebudou funkcni ani tlacitka ani ovladac karty

    jak se ti to povedlo? ja jsem menil jazykovou verzi z ceske na anglickou - tak jsem se taky bal, ale povedlo se

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od j3nda
    tak to bude asi tim, ne? nesmis se divit, ze ti nejdou trojkombinace, kdyz si to ani nenaloaduje fw, tak nebudou funkcni ani tlacitka ani ovladac karty

    jak se ti to povedlo? ja jsem menil jazykovou verzi z ceske na anglickou - tak jsem se taky bal, ale povedlo se
    trojkombinace jede akorat na nahrani FW pres USB ale ne z SD karty. byla tam polstina a chtel jsem ji prehrat na anglictinu - neslo to. tak jsem stahl z ruskych stranek soubor na nahrani pres usb ale to bylo na 639 tzn ze se to pos... ale uz to nejak resim s jednim manikem co dela asi u asusu. pri nejhorsim to poslu na servis asusu

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    13

    Poraďte jak nahruju WM6 na českou verzi WM5? At tady nemusim hledat.
    Diky

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    zalezi na tom pro co to chces - ja to hledal asi mesic na zahranicnich forech - reseni se objevilo teprve nedavno, dal jsem to sem a ty si to nejses schopnej najit o par temat dal... je to pro 636n, u jineho se to dela jinak - napriklad u 639 se jazykova verze menila tak, ze se stahla ceska a anglicka flash a vymenila se hlavicka - pokud se preinstalovava stejna verze podruhe - je potreba jeste upravit instalator. to bohuzel u 636n neslo, nebot ceska verze nikdy nevysla, takze to trvalo o poznani dele. hodne se toho da najit na foru, na ktere tam odkazuju...
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25780



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od j3nda
    zalezi na tom pro co to chces - ja to hledal asi mesic na zahranicnich forech - reseni se objevilo teprve nedavno, dal jsem to sem a ty si to nejses schopnej najit o par temat dal... je to pro 636n, u jineho se to dela jinak - napriklad u 639 se jazykova verze menila tak, ze se stahla ceska a anglicka flash a vymenila se hlavicka - pokud se preinstalovava stejna verze podruhe - je potreba jeste upravit instalator. to bohuzel u 636n neslo, nebot ceska verze nikdy nevysla, takze to trvalo o poznani dele. hodne se toho da najit na foru, na ktere tam odkazuju...
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25780
    ja som to skusal na 639 a dostal som sa do stadia ze mi vobec nejde bluetooth
    a neviem ako to rozchodit. neviete mi niekto poradit ? pise mi ze bluetooth licencia expirovala. a cislo bda su same nuly.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    zalezi na tom co si s tim delal, jak ses dostal daleko a take na jake verzi fw si to delal - to co fungovalo na predchozi, nemusi fungovat na te nove, ktera se objevila na strankach asusu teprve nedavno, kazdopadne pokud to pda neni uplne mrtve urcite to pude - byt tebou bych zapatral/polozil dotaz tam na tom foru na ktere jsem jiz drive odkazoval http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308611&page=14
    je tam kupa lidi, co to uz uspesne udelala na predchozim fw

    podle me pokud ses uz dostal do stavu, ze si pres ceske wm6 nahral anglicke a po resetu se v systemu hlasi jako anglicke, tak by mohlo pomoci opetovne nahrati tentokrate uz neupraveneho anglickeho wm6 - pokud budes nahravat stejnou verzi - musis pouzit upraveny instalator - viz forum, nebo pockat na novejsi update, ktery uz nahrat pujde

    popripade zkusit navrat na puvodni jazykovou verzi, ale myslim, ze tim to nebude (protoze to vsem slo normalne) - spis sis tam upravil neco navic a odskakal to zrovna bt

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    No ja som dostal info z asus-u kde maju angl firmware a ten som tam flashol a mam taky pocit ze mi teraz chyba jedna 4mb particia a neviem ako ju tam dostat.

    ak tam dam povodny firmware tak to nejde ak tam flasnem wm5 tak mi bt ide ale nema mac adresu. vo wm6 to nejako inac urobili a tak neviem ci som neprisiel o nejaku romku.

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    25

    tak tam muzes zkusit nahrat originalni wm6 ve spravne jazykove verzi z jejich stranek a uvidis

    btw - odkud se da stahnout jejich wm5?

Podobná témata

  1. Instalace aplikace na SD kartu
    Od elo v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 09:12
  2. Jak rychlou kartu pro Asus A636
    Od milan777 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 12:14
  3. instalace programů na SD kartu
    Od mojef v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-07-2005, 21:23
  4. Instalace na pam. kartu
    Od anicka.balounova_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 23:52
  5. MDA a instalace na kartu
    Od Honza1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2004, 06:46