Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Problém s HP Ipaq 514

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Zdravim,

    mám problém s HP Ipaq 514 - když používám ICQ v mobilu (přes gprs/edge) a někdo mi zavolá, tak se mi odpojí icq. Je to hodně nepříjemný, furt natahovat znova userlist apod, sosá to dost dat... Jedná se o vodafone.

    Předem díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já myslím, že tohle se ovlivnit nedá prostě když někdo zavolá tak přestanou fungovat ostatní sítě jako gprs/edge nebo wifi to je prostě fakt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To není ani problém ani chyba 514ky. To je prostě vlastnost GPRS/EDGE. U UMTS je to jinak, to ovšem nemá ani Vodafone ani iPAQ 514.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Díky moc za odpovědi, jsem klidnější :-).

    Mně to zarazilo proto, že když jsem ještě míval SE K750i s aplikaci JIMM tak se mi tohle nestávalo...

    Mějte se
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    2

    Ahoj, mam problem s IPAQem. Pri psani SMS a novych kontaktu lze pouze psat cislice, a nejde to zmenit pomoci hvezdicky. Zmizelo i v pravem hornim rohu info v jakem modu je klavesnice nastavena. V kalendari a vsude jinde to funguje normalne, nevite cim by to mohlo byt??? Predem dik za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mě se něco podobného stalo po nainstalování české t9. Nešlo mi přepínání ani se mi nechtěli zobrazit symboly. Pomohl hardreset ( bylo to týden po zakoupení takže to ani nemrzelo a nehledal jsem jiné varianty ). Myslím že chyba bylai v tom že jsem ji instaloval na neodemknutý telefon, ale teď se na fóru mobilnautu objevují další "šťastlivci" co mají podobný problém. Není to náhodou i váš případ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    to wir2k: při instalaci české T9 se mi stalo to samé ale stačilo T9 v Nastavení/Odebrat programy odinstalovat, odemknout telefon a znova nainstalovat a frčí to bez hard resetu:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od a.modry
    SE K750i s aplikaci JIMM tak se mi tohle nestávalo...
    Nestávalo? To jsi si asi jen nevšimnul - je možné, že se aplikace JIMM buď opět sama připojila (jako to umí třeba Agile) nebo se tvářila jen jako připojená.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. iPAQ HW6515d - problém s GPS
    Od Dedex v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 20:13
  2. hp ipaq rw 6815 problem BT
    Od mynickname v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 11:05
  3. Problem s IPAQ File Store u iPAQ rx3715
    Od horicky v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-09-2006, 10:04
  4. problem s iPaq 4150
    Od risko_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-11-2004, 16:43