Nefunkčni SMS
Zdravím, mám treo 750 a jeden zásadní problém s SMS. Kdyz mi někdo pošle SMS a chci na ni odpovědět zprava neodejde, když posílám SMS normálně přes kontak je to ok ale jakmile odpovídam ve vláknu zprava hodí chybu, všiml jsem si že z čísla zmizí + takže místo čísla ve formátu +420.......... je zněj číslo 420........
ještě dodávám chybové hlášení:
an error occurred while sending (0x6000005) please try again later
MR nepomáhá dělá to i na čistém systému bez aplikací. Díky za každou radu
ještě dodávám chybové hlášení:
an error occurred while sending (0x6000005) please try again later
MR nepomáhá dělá to i na čistém systému bez aplikací. Díky za každou radu
taky jsem mel ten stejny problem, predpokladam, ze ti nejde ani volani
je to problem synchronizace s outlookem. musis vyresit nastaveni zony zeme ci jak to tam nazyvaji, primo v desktopovem outlooku. zrusit co tam pujde, at ti to nepridava zadny 420 a podobne. potom tusim bohuzel rucne pripsat ke vsem cislum plus. znovu synchronizovat a uz ti to bude fungovat jak ma. kdybys mel porad problem, kontaktuj me (icq).
je to problem synchronizace s outlookem. musis vyresit nastaveni zony zeme ci jak to tam nazyvaji, primo v desktopovem outlooku. zrusit co tam pujde, at ti to nepridava zadny 420 a podobne. potom tusim bohuzel rucne pripsat ke vsem cislum plus. znovu synchronizovat a uz ti to bude fungovat jak ma. kdybys mel porad problem, kontaktuj me (icq).