vypnout X500
prosim vas asi sem uz blbej ale da se to nak vypnout uplne? pokazdy kdyz zmacknu cudlik to na vypnuti tak se vypne jen obrazovka, dlouhej stisk nic nedela. kamos ma mda s wm 5.0 a kdyz dlouze podrzi cudlik tak mu to nabidne vypnout uplne.
dik
dik
Pres Wireless Manager vypnes GSM modul (das treba All Off) a potom cudlem vypnes PDA. Pak jedine vytahnout baterii.
takze pres zadnej soft to nejde ulplne vypnout? myslim jako kdyz je reset,aby naskocila tabulka win mobile?
Ne vypnout nejde. MDA II šla po dlouhém stisku a po zapnutí nabíhal WM5. Tady ne, ale po vypnutí GSM a BT to žere baterku stejně jak MDA. J.
Kdyz uz jsme u toho, mam x500+ asi 2 mesice a nezda se mi, ze by tlacitko na vypinani melo vydrzet 2-lety provoz. Zacina v nem byt vule a pomalu k nemu prestavam mit duveru. Chci se zeptat, lze nejak jinak zapnout display nez prave pres toto tlacitko? Vypinani mam nastaveno po nejakych 5 minutach,takze preci jen je toto tlacitko pouzivano asi nejvic.Predem diky za odpovedi...
Lidi, já se furt chtěl zeptat na to samé, ale nějak jsem se k tomu neodhodlal. Mám ty samé zkušenosti, mé tlačítko je už snad od začátku cca 2 mm hlouběji. Ne že by mi to extra vadilo, ale vidím to, že se už celkem viklá a když to bude dál pokračovat, je to jasná reklamace!
:no:
:no:
Tak ja jsem se taky trapil ze velmi casto pouzivam vypinani na prave casti
pristroje a zatim jsem to vyresil takto. stahnul jsem si tento programek Slide 2
UnLock 1.101 nabizeji ho tady na freeware, pristroj se zamce a zhasne po
chvilce osvetleni a kdyz se chcete vratit na obrazovku tak zmacknete tlacitko
neprijeti hovoru a melo by to byt. :)
pristroje a zatim jsem to vyresil takto. stahnul jsem si tento programek Slide 2
UnLock 1.101 nabizeji ho tady na freeware, pristroj se zamce a zhasne po
chvilce osvetleni a kdyz se chcete vratit na obrazovku tak zmacknete tlacitko
neprijeti hovoru a melo by to byt. :)