Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: wm6 na mpx200

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    112

    loni jsem byl v soku z toho, ze lze na starickou mpx200 flashnout wm5; je to neuveritelne, ale dnes uz mi na ni behaj wm6. co ji bude pohanat za dva roky?

    http://wmdeveloper.blogspot.com/2007...ionrp1-09.html

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Mohl bys písnout jak se Ti povedlo to nainstalovat?
    Mě to hnedka po začátku flashe hodí hlášku: Bad News ....

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Chyba byla v Motorola ipgrade wizard.
    Už 2 dny jedu na WM 6,zatím to má ještě mouchy,ale jede dost svižně a je pěkný

    Jen trpím problémem,že když vypnu mobil tak už ho nezapnu a musím provést novou instalaci :-( ...protot ho zatím nevypínám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nové verze WM6 jsou na mpx200 už naprosto bez problémů. Problém s vypínáním (viz. výše) odstraněn, SMS lze již poslat z originální aplikace a rychlost je velmi dobrá s verzí AKU4 (a na nový systém). K flasnuti staci jeden bin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Nemohl bys dat odkaz?
    Celkem bych to zkusil znova
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    115

    Zdravim vsechny prosim vas dali byste mi sem este jeden odkaz me tam ten neak nefaka a jesli byste napsali jak to udelat ja jsem ho koupil za 400kč ten mpx200 dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    112

    Citace Původně odesláno od john
    loni jsem byl v soku z toho, ze lze na starickou mpx200 flashnout wm5; je to neuveritelne, ale dnes uz mi na ni behaj wm6. co ji bude pohanat za dva roky?
    http://wmdeveloper.blogspot.com/2007...ionrp1-09.html
    odpovim si sam - v roce 2009 zatim sice nevim, ale wm6 to nebudou. a nejspis uz ani nyni aktualni wm6.1...
    http://smartmania.mobilmania.cz/foru...pic.php?t=7435
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MPx200 ICQ
    Od Ghormoon v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 03:37
  2. WM5 pre MPx200
    Od valdo_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 11-06-2006, 22:53
  3. mpx200
    Od zube v sekci Motorola
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 16:06
  4. MPx200 MMS
    Od Martin G. v sekci Motorola
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-10-2005, 19:33
  5. ICQ na MPX200
    Od smejk v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-12-2004, 09:09