Cootek Touchpal
viděli jste nebo zkoušel někdo tuto novou input metodu
zdroj xda-dev
sledujte video , docela hustý
zdroj xda-dev
sledujte video , docela hustý
To je urcite zrychleny, kdyby mi to video po 10 vterinach toho psani nepadalo, tak bych ocheckoval hodiny :P A navic, podivejte, jaky ma ten chlap (?) nehty, tema by mohl podobne psat i na te zakladni klavesnici :D
No vyzerá to hezký... Ale podobne som bol nadšený z TenGO. Akurát že bez podpory CS alebo SK klávesnice sú takéto prediktívne písatká na draka. Teda pre tých, ktorí väčšinou nepoužívajú angličtinu...
Musim rict, ze se na tom pise skvele. Ten/ta na tom videu to ma asi poradne zmaknute, nebo je to zrychlene. Ale i bez cviku se na tom pise moc pekne. Cesky slovnik chybi, ale i bez nej to jde pouzivat velmi dobre.
I me se zacina libit, vypada to fakt super a az bude moznost vlastniho slovniku:
http://www.cootek.com/forum/forum_posts.asp?TID=12
tak podle me prekona PocketCM.
http://www.cootek.com/forum/forum_posts.asp?TID=12
tak podle me prekona PocketCM.
Zatim zadna, ale cim vic lidi je bude na foru bombardovat o podporu, tak tim drive by na tom mohli zapracovat.
Vcera jsem zkousel psat kus textu v anglictine a zda se mi tato kalvesnice daleko pouzitelnejsi nez PocketCM.
Zkousel jsem tam dat i slovnik s ceskymi slovy (bez diakritiky), ale asi byl moc velkej, protoze pak se klavesnice nechtela ani spustit.
Tak pokud nekdo zvladate dobre anglinu, tak jim nekdo dejte pozadavek do fora o podporu cestiny. Moje anglina na rozumnou komunikaci nestaci.
Vcera jsem zkousel psat kus textu v anglictine a zda se mi tato kalvesnice daleko pouzitelnejsi nez PocketCM.
Zkousel jsem tam dat i slovnik s ceskymi slovy (bez diakritiky), ale asi byl moc velkej, protoze pak se klavesnice nechtela ani spustit.
Tak pokud nekdo zvladate dobre anglinu, tak jim nekdo dejte pozadavek do fora o podporu cestiny. Moje anglina na rozumnou komunikaci nestaci.
Přesně naprostý souhlas přešel jsem z pocketCm na touchpal píše se na ní mnohem lépe.Celkem se dá obejít i bez cestiny pokud nepotrebujete psat s diakritikou.
Je to dobrá věc. Ale když zvážim nepřítomnost češtiny a cenu (zdarma je jen dočasně), zase se velmi rád vrátim k Phone Pad. Má češtinu, je zdarma a psát se na něm dá asi i rychleji (alespoň mě to jde rychleji).
U TouchPal je nevýhoda, že si člověk musí zvyknout na další klávesnici. Pokud používá mobil a PDA, je lepší mít na obojím stejnou nebo alespoň co nejvíc podobnout. Nebo podobnou té z počítače (QWERTY).
U TouchPal je nevýhoda, že si člověk musí zvyknout na další klávesnici. Pokud používá mobil a PDA, je lepší mít na obojím stejnou nebo alespoň co nejvíc podobnout. Nebo podobnou té z počítače (QWERTY).
no hlavne bez toho slovniku mi to tam haze slova, ktery vubec nechci a pak zabere mraky casu to opravovani... zkratka kombinace PhonePad / Resco Keyboard u me zatim vitezi
To ja preci vim, a psal jsem na predchozi strance, ze vyrobce prislibil moznost vlastniho slovniku.
To se zaonutim prcise bylo pro Mista aby mu to nenabizelo anglicka slova ktera nechce a musi je pak opravovat.
To se zaonutim prcise bylo pro Mista aby mu to nenabizelo anglicka slova ktera nechce a musi je pak opravovat.
Asi jsem tupý, ale jsem z té klávky zmatený. I když qwerty znám, tady si zvyknout nemůžu. A i přes docela sympatický princip pár překlepů udělám.
ja som si na tu klavku zvykol a bez slovniku sa mi pise skvele.. zatial nemozem a tuto klavku povedat nic zle... chce to len cvik :)
Mám problém se svým Variem 2.21 od T-mobilu. Nejdou mi spustit klavesnice touchPal ani pocketCM. Instalace proběhnou v pořádku, takže klávesnici ve výběru zadávání mám. Když ale v režimu psaní na ni kliknu, tak se mi každá z jmenovaných přepne na klasickou základní.
Dělám něco špatně? Poradíte mi, prosím, někdo?!!
Dělám něco špatně? Poradíte mi, prosím, někdo?!!
No, asi nedelas, protoze ja to na Variu ted nainstaloval a ani to nespustim. Kdyz zapnu tento SIP, tak se nic nestane, resp. aktivuje se defaultni keyboard.. :(
...no tak ten touchpal nejde ani na tytn-ovi ( konkretne vario II od tmob), ostane tam len klasica qwerty klavesnica
sice mam hardwarovu klavesnicu ale niekedy by sa mi hodilo mat aj toto - napr. ked potrebujem jednou rukou narychlo odpisat na najaku sms tak pouzitie hardwarovej klavesnice je o nicom
sice mam hardwarovu klavesnicu ale niekedy by sa mi hodilo mat aj toto - napr. ked potrebujem jednou rukou narychlo odpisat na najaku sms tak pouzitie hardwarovej klavesnice je o nicom
moc mě TouchPal neoslovila, ale hlavně se jí te%d nemůžu zbavit. Po odinstalaci zůstala v seznamu nabízených klávesnic. Sice se nespustí - opravdu je pryč, ale v seznamu stále trčí. Jak ji odstranit ze seznamu??? Nenašel jsem ani v registrech.
Pre vsetkych co nemozu zit bez CZ alebo SK slovnika - na smartmanii nejaky dobrak z 27.000slov velky SK slovnik(ohackovany aj odhackovany) ja som tam tiez zverejnil SK slovnik(+- ta ista velkost tiez ohackovany aj odhackovany)
[QUOTE="Surgical"]Nezůstal na ni link ve Windows/StartUp?[/QUOTE]
nene, nenašel jsem nikde nic, co by na ni mohlo ukazovat. Nikde v souborech ani v registrech.
nene, nenašel jsem nikde nic, co by na ni mohlo ukazovat. Nikde v souborech ani v registrech.
2 salvator - Úplná odinstalace TouchPal:
1) Normální odinstalování
2) soft reset
3) smazat ručně složku "TouchPal"
4) v registru najít HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{802C691C-EB46-442c-BC54-DC2C42B156C3}
5) smazat {802C691C-EB46-442c-BC54-DC2C42B156C3}
6) hotovo :)
2) soft reset
4) v registru najít HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{802C691C-EB46-442c-BC54-DC2C42B156C3}
6) hotovo :)
[QUOTE="Glamb"]2 salvator - Úplná odinstalace TouchPal:
2) soft reset
6) hotovo :)[/QUOTE]
dííky mooc, jdu na to.
2) soft reset
6) hotovo :)[/QUOTE]
dííky mooc, jdu na to.
Nový TouchPal 3.0 na http://www.cootek.com/.
Otestoval jsem na Variu od t-mobile a super. Chybí čeština a tady je spousta chytrých hlaviček... :D Neujme se toho někdo?
Otestoval jsem na Variu od t-mobile a super. Chybí čeština a tady je spousta chytrých hlaviček... :D Neujme se toho někdo?
Nevíte jak dostat znaky s diakritikou do té klavesnice viz. obrázek? Podle tutorialu mám podržet tlačítko a objeví se mi seznam znaků, ale ty s diakritikou tam nemám :(
EDIT: Tak už to mám, stačí doinstalovat nějaký jazykový balíček ;) viz. accent letters are not shipped with the default English QWERTY. You may need to download an additional language pack for inputting accent letters
EDIT: Tak už to mám, stačí doinstalovat nějaký jazykový balíček ;) viz. accent letters are not shipped with the default English QWERTY. You may need to download an additional language pack for inputting accent letters
dal jsem tomu sanci,ale porad mi to neslape jak ma. slovnik jsem tam vlozil,nicmene slova z nej nebere a porad mi nabizi jen anglicka. nenapisu ani ahoj.
Akurat neviem, ako ten iny jazyk doinstalovat. Chcel som skusit nemcinu, no po kliknuti na nu mi nespusti ziaden download, iba ma presunie hore na stiahnutie trialu...
Stačí na této stránce ťuknout na vlaječku a stáhne se co potřebuješ. Já už dal TouchPal pryč. Zjistil jsem, že mi sežere skoro 5 MB RAM když jí aktivuji s tím slovníkem :?