Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Pripojeni Ipaqu 1940 telef. lince pres externi BT modem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    V poslednim MAKRO katalogu (platnost od 7.4. do 20.4.2004 - Spotrebni zbozi) je v nabidce externi Trust 56K V92 Bluetooth Wireless Modem (Class BT - 1, protokol V.92, rychlost 56 Kb). Je mozne se pripojit Ipaqem 1940 pres toto zarizeni na Internet pres normalni telefoni linku? T.j. bude funkcni schema: Ipaq 1940 - pres BT - Trust Modem - telef. linka - Internet?
    Potrebuji pro urcite situace (v zahranici), kde neni normalni PC, notebook neni zadouci a GSM pripojeni k Internetu je nekolikanasobne drazsi nez klasicke pres telefonni linku.
    Kdo tohle vi? Volal jsem i na Help linku HP, ale i ja, co mam Ipaq 3 mesice (a zatim ho nepouzivam), vim o tom vic, nez technik HP! :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Antiradary BEL
    V poslednim MAKRO katalogu (platnost od 7.4. do 20.4.2004 - Spotrebni zbozi) je v nabidce externi Trust 56K V92 Bluetooth Wireless Modem (Class BT - 1, protokol V.92, rychlost 56 Kb). Je mozne se pripojit Ipaqem 1940 pres toto zarizeni na Internet pres normalni telefoni linku? T.j. bude funkcni schema: Ipaq 1940 - pres BT - Trust Modem - telef. linka - Internet?
    Potrebuji pro urcite situace (v zahranici), kde neni normalni PC, notebook neni zadouci a GSM pripojeni k Internetu je nekolikanasobne drazsi nez klasicke pres telefonni linku.
    Kdo tohle vi? Volal jsem i na Help linku HP, ale i ja, co mam Ipaq 3 mesice (a zatim ho nepouzivam), vim o tom vic, nez technik HP! :no:
    Zde je podobne zarizeni pouzivajici DUN profil. Pokud i vami zmineny Trust 56K V92 Bluetooth Wireless Modem pouziva ke komunikaci stejny BT profil, nemel by byt v komunikaci s iPAQem problem.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    Jestli to ma DUN profil nevim, vlastne ani nevim, co DUN profil je. Recenze modemu je na http://www.palmserver.cz/clanek.php3?show=1655 a technicka specifikace na http://www.trust.com/products/default.htm?artnr=13854 .
    Nekde jsem cetl, ze nektere zarizeni nejdou k Ipaqu 1940 pripojit kvuli tomu, ze nepodporuje seriovy port. Nebude prave tohle na prekazku nebo pletu dohromady jabka a hrusky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Antiradary BEL
    Nekde jsem cetl, ze nektere zarizeni nejdou k Ipaqu 1940 pripojit kvuli tomu, ze nepodporuje seriovy port. Nebude prave tohle na prekazku nebo pletu dohromady jabka a hrusky?
    V me recenzi h1940 je dukaz v podobe obrazku, ktery ukazuje, ze h1940 seriovy BT port umi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od Antiradary BEL
    Nekde jsem cetl, ze nektere zarizeni nejdou k Ipaqu 1940 pripojit kvuli tomu, ze nepodporuje seriovy port. Nebude prave tohle na prekazku nebo pletu dohromady jabka a hrusky?
    V me recenzi h1940 je dukaz v podobe obrazku, ktery ukazuje, ze h1940 seriovy BT port umi
    A co tohle: "... datový konektor je sice stejný jako u ostatních iPAQů, ale protože nemá podporu pro sériový port, je o 180° otočený." ?
    Nebo to mam chapat tak, ze pres konektor seriovy port funkcni neni, ale pres BT ano? Vlastne by to bylo logicke, ruzne BT dongle do PC taky pridavaji virtualni BT seriove porty, pres ktere pak probiha komunikace s PC-PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Presne tak. K tomu dole muzete pripojit akorat USB kabel, zatimco seriovy nebude fungovat, ovsem s BT to nema nic spolecneho.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 23:53
  2. IPAQ 6915 pripojeni pres BT jako modem + MS Vista Premium
    Od rkupka v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-06-2007, 23:09
  3. ipaq 1940 a telefonovani pres skype, PC a MAC
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 12:09
  4. SPB GPRS Monitor a monitorovani pripojeni pres Wireless Modem
    Od Medved_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-03-2005, 04:53