Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: Baterie pro LOOXy

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Alebo bude lepsie nieco taketo http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/102PPW-009/zalozni-nabijecka-powerchimp-na-dve-aa-baterie-seda.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Mate někdo praktickou zkušenost s novým aku pro N560?
    Na trhu jsou k mani od 1000-2400 mAh v cenách cca 350-700, a občas 2000.
    např. někde jsem tu četl že 1250 od Sunnysoftu za moc nestoji.
    Raději bych standartní velikost, ale slušnou kapacitu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Ze standartní veliosti asi větší kapacita vyždímat nepůjde a to jednoduše proto, že není kam ten materiál nacpat. Momentálně po roce a půl taky řeším, jestli klasickou nebo extendet. Co pak s Krusellem...? Ach jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Tak jsem nakonec koupil baterii neoriginál i s poštou za 490,- (prý 1500mAh, ale věřte číňanům). Výdrž asi jako s originální, když byla nová, moc jsem to ale netestoval. Jen malý zádrhel - při používání občas zmizí zbývající kapacita, neukáže to ani 0%, takže okamžitě vyskočí hláška o vybité baterii, ale nevypne se. Funguje dál, jen ukazuje, že Main battery není. Po vypnutí displeje a zapnutí se zase chytne. Když připojím nabíječku, v tu chvíli nenabíjí (co taky, když tam ta baterie podle něj není). Stalo se to někomu? Nechci zkoušet nazdařbůh HR, když nemám jistotu, že to pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Tak tuhle 1500 jsem měl chvíli taky. Chování ohledně ukazatele stavu stejné. Vrátil jsem ji, podle prodejce to dělá celá série. Podle mne nepoužitelé, po zapnutí PDA nevím v jakém stavu je baterka.
    S těma aku je potíž, vůbec něco sehnat je problém a pak čínská kvlita...
    Pokud někdo máte konkrétní tip budu vděčen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Má někdo zkušenost s jiným neoriginálním akumulátorem, třeba nižší kapacity než je zmiňovaný 1500mAh, který by byl OK co se týče zobrazování stavu baterie? Taky se poohlížím po nové baterii a originální už nikde nemají... Tak holt budu muset risknout neoriginál, ale aspoň ať mi ukazuje ten stav, když už výdrž bude bůhvíjaká... Kapacity se nabízejí tuším 1000, 1200, 1250 a 1500mAh, co jsem tak viděl. Tak něco z toho kdyby fungovalo. Vy co už máte nakoupeno, podělte se plz... Myslím, že to bude zajímat dost lidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Nakonec jsem koupil tuto http://www.mobilopava.com/tisk.php?id=3954.
    Stav aku ukazuje správně. Kapacita se zdá solidní (netestoval jsem, rozhodně mnohem lepší něž dosluhující stará origo), cena taky. Poštovné 39,-, to je také slušné, platil jsem předem převodem. Jednání rychlé.
    Mohu doporučit, jen teď mají dovolenou.
    Mimochodem, znáte nějaký sw do PDA na otestování kapacity aku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    1

    Tak já mám tuhle:
    http://cgi.ebay.de/Power-Akku-fuer-Siemens-Loox-N500-N520-N560-mit-3000mAh_W0QQitemZ370252962924QQcmdZViewItemQQptZDE _PDA_Zubehör_KM?hash=item5634cbdc6c&_trksid=p4634. c0.m14.l1262#ht_4536wt_1165
    a nestěžuju si.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Výdrž baterie - nová baterie ?
    Od MrPierc_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 12:49
  2. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 07:48
  3. Windows Mobile 5 upgrade pro stávající LOOXy nebude. Oficiálně...
    Od Pavel Koza v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 17-11-2005, 10:38
  4. Nové LOOXy-oficiálně
    Od Zdenek Malinsky v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-10-2005, 07:51
  5. baterie
    Od ok2shi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 12:26