Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Permanent password FSC N560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Zdravím všechny. Potřeboval bych pomoci. Nevíte někdo jak lze získat unlock key? Krom možnosti 850,- bez DPH přes český Help Desk. Nevidím totiž důvod, proč bych měl platit za službu (nejedná se o opravu), když už jsem za své zařízení zaplatil. Zvlaště když po Hard Resetu byla možnost zadaní hesla pouze jedna ( a ani já si nejsem vědom, že bych ho někdy zadával. Díky za vaše rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    ale nekdo ho tam zadat musel, v pripade ze zapomenes svoje heslo, tak je vcelku pochopitelne ze budou chtit zaplatit za odblokovani, ale zkus zajit do servisu, podle me by stacilo rict ze si heslo nikdy nezadaval, tudiz v krame kde si zarizeni kupoval si s nim nekdo musel hrat a nastavit to tam. popripade vyzkouset takovou tu klasiku jako 1234 0000 a podobne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    ) No to bych zkusil rád, jenže to heslo to chtělo jen jednou hned po Hard Resetu a od té doby už je to bloklý. Ani nový Hard Reset nepomůže. Takže to vypadá na ten český help desk za 850,- bez DPH (
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Ja osobne bych trval na tom, ze to tam skocilo samo - tzn. vada a normalni reklamace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Mel sem stejny problem u N520... skutecne se neda delat nic jinyho nez si do toho servisu zajit... ale neni problem - ja sem rekl, ze nevim, jak je mozne, ze mi to tam naskocilo, kdyz si nejsem vubec vedom toho, ze bych nejake permanentni heslo zadaval a oni mi to odblokovali zdarma
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    4

    Můžeš mi prosím říci v kterém servisu ti to odblokovali? HelpDesk hodlá přistoupit jen na variantu, ať jim zařízení pošlu, že mi ho rádi odblokují (to zvladne každý, kdo má keygen) za 800,- bez DPH a za dalších 300,- bez DPH mi ho rádi pošlou na mojí adresu. O osobním setkání se nehodlají bavit.. Jsem rád, že máme v ČR tak úžasný HelpDesk v zastoupení FSC
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    ja jsem pri potrebe dat looxe do servisu proste zasel do getronicsu a bylo to
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1

    Přeji dobrý den.

    Stojím před stejným problémem, jako je popsáno v úvodu tohoto vlákna. umí mi někdo pomoci dnes? Doba již pokročila, téma je extra staré, máte někdo nápad, jak se zbavit problému s heslem?

    Děkuji, Tomas.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Permanent pasw.
    Od Kubisan88 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2011, 17:18
  2. Permanent Password - přehrání ROM
    Od Filip..Veškrna v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 24-05-2008, 14:48
  3. Permanent password+hard reset
    Od vendelin7 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-11-2006, 18:17
  4. Hard reset a password :( n560
    Od Marwyn_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 31-10-2006, 08:37
  5. Permanent PIM
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-06-2003, 04:11