Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 52

Téma: Internetová Rádia pro MDA, XDA, DataPhone a QTek na WM2K3PE

  1. #1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..to lze tedy poslouchat pomocí MDA jen tyto tři rádia? Vlezl jsem na live/atlas.cz,kde jsou odkazy na internetová rádia ve větším množství,a po kliknutí na příslušný odkaz mi windows media player zahlasí že nemůže tento formát přehrát..
    Vlezl jsem na www.radio1.cz,tam je také odkaz na živé přehrávání,a také to nefunguje..
    Co dělám špatně? daří se někomu z vás poslouchat Rádio1 přes internet na MDA? V zásadě mi jde o poslech především tohoto rádia,stejně doma věž na nic jiného skoro nepřeladím..
    Ale radou jak přehrávat i jiná rádia,než jsou ty tři na této stránce zmiňovaná nepohrdnu!
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od xp
    ..to lze tedy poslouchat pomocí MDA jen tyto tři rádia? Vlezl jsem na live/atlas.cz,kde jsou odkazy na internetová rádia ve větším množství,a po kliknutí na příslušný odkaz mi windows media player zahlasí že nemůže tento formát přehrát..
    Vlezl jsem na www.radio1.cz,tam je také odkaz na živé přehrávání,a také to nefunguje..
    Co dělám špatně? daří se někomu z vás poslouchat Rádio1 přes internet na MDA? V zásadě mi jde o poslech především tohoto rádia,stejně doma věž na nic jiného skoro nepřeladím..
    Ale radou jak přehrávat i jiná rádia,než jsou ty tři na této stránce zmiňovaná nepohrdnu!
    Děkuji
    Na live.atlas.cz/pda nehrají dokonce ani ty tři.
    Chyba je v souboru, který odkaz odesílá.
    Radií je samozřejmě víc, dám je tam časem.
    Pokud na nějaká funkční rádia narazíš pošli mi odkazy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od xp
    ..to lze tedy poslouchat pomocí MDA jen tyto tři rádia? Vlezl jsem na live/atlas.cz,kde jsou odkazy na internetová rádia ve větším množství,a po kliknutí na příslušný odkaz mi windows media player zahlasí že nemůže tento formát přehrát..
    Vlezl jsem na www.radio1.cz,tam je také odkaz na živé přehrávání,a také to nefunguje..
    Co dělám špatně? daří se někomu z vás poslouchat Rádio1 přes internet na MDA? V zásadě mi jde o poslech především tohoto rádia,stejně doma věž na nic jiného skoro nepřeladím..
    Ale radou jak přehrávat i jiná rádia,než jsou ty tři na této stránce zmiňovaná nepohrdnu!
    Děkuji

    Zvlastni ted mi radio 1 funguje. Ale vic by se mi libilo BBC Radio 1. Neznate nekdo adresu? Jestli ovsem vysila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..jéééééé...děkuji! To byla ale rychlost.. Večer usnu s problémem,a ráno mrknu na stránky a.. No prostě super!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravím...
    nevíte někdo proč mi nejde přehrávat iradoi v 16kbit rychlosti oři připojení k netu pomocí LAN?
    32kbit a výš mi jde ale vždy tak 10-15 sec. a pak med.plaer napíše buferring,5sec. pauza ,pak to zas chvilku hraje a pořád dokola....
    NA těch 16kbit se spustí med.plaer,napíše playng a nehraje nic.Přitim když jedu přez GPRS tak 16kbit hraje perfektně....
    Je divný že přez LAN by vyšší bitrat šel (ikdyž trhaně) a nižší né...už nevím kde co nastavit.....
    DAVID
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od danieldavid
    Zdravím...
    nevíte někdo proč mi nejde přehrávat iradoi v 16kbit rychlosti oři připojení k netu pomocí LAN?
    32kbit a výš mi jde ale vždy tak 10-15 sec. a pak med.plaer napíše buferring,5sec. pauza ,pak to zas chvilku hraje a pořád dokola....
    NA těch 16kbit se spustí med.plaer,napíše playng a nehraje nic.Přitim když jedu přez GPRS tak 16kbit hraje perfektně....
    Je divný že přez LAN by vyšší bitrat šel (ikdyž trhaně) a nižší né...už nevím kde co nastavit.....
    DAVID
    U mne na MDAII to jede Ok na LAN 10,16,32,64,128 i 256 kbps a 10,16,32 a 44kbps na GPRS. (44 jen když jsem někde na dědině nebo k ránu) - Jsem u Eurotelu s APN : "Internet.Open.S"
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Jeste ke stremovanym radiim. Pokud by to to nekomu zadrhavalo, pomohl mi patch z teto stranky:
    http://www.sourceo2.com/O2_Developers/Devices/O2_Xda_II/XdaIIRom.htm
    Patch

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od hajekm
    Jeste ke stremovanym radiim. Pokud by to to nekomu zadrhavalo, pomohl mi patch z teto stranky:
    http://www.sourceo2.com/O2_Developers/Devices/O2_Xda_II/XdaIIRom.htm
    Patch

    Milan
    To samé dělá GB-SOFT GPRS & Audio Tweak



    Zadrhávání je spíš ale věcí nedostatečné rychlosti datového toku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Citace Původně odesláno od Jiří Graz
    Citace Původně odesláno od hajekm
    Jeste ke stremovanym radiim. Pokud by to to nekomu zadrhavalo, pomohl mi patch z teto stranky:
    http://www.sourceo2.com/O2_Developers/Devices/O2_Xda_II/XdaIIRom.htm
    Patch

    Milan
    No nainstaloval jsem si to ale vypadá to jinak. Není to česky...nevíš proč?
    To samé dělá GB-SOFT GPRS & Audio Tweak



    Zadrhávání je spíš ale věcí nedostatečné rychlosti datového toku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    181

    Citace Původně odesláno od Chuck
    Citace Původně odesláno od Jiří Graz
    Citace Původně odesláno od hajekm
    Jeste ke stremovanym radiim. Pokud by to to nekomu zadrhavalo, pomohl mi patch z teto stranky:
    http://www.sourceo2.com/O2_Developers/Devices/O2_Xda_II/XdaIIRom.htm
    Patch

    Milan
    To samé dělá GB-SOFT GPRS & Audio Tweak



    Zadrhávání je spíš ale věcí nedostatečné rychlosti datového toku.
    No nainstaloval jsem si to ale vypadá to jinak. Není to česky...nevíš proč?
    Česky je to pouze s nainstalovanou češtinou.
    Pokud je nainstalovaná a aktivovaná čeština přepokládám, že v registrech je:

    \hkcu\mui\curlang=1029
    \hklm\mui\enable=1

    Pokud jsou tyto hodnoty v registrech, tak je to česky a pokud ne, tak je to anglicky.
    (Platí pro verzi GB-SOFT Tweak z 02.04.2004)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Rád bych věděl, zda ač nejsme majitelem MDA, XDA, ale PDA, mohu taky poslouchat a jestli neexistuje i zde nějaký "patch", aby se rádio nezadrhávalo.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od PeZ
    Rád bych věděl, zda ač nejsme majitelem MDA, XDA, ale PDA, mohu taky poslouchat
    ... samozřejmě že ano. Zrovna teď na svém iPAQu poslouchám Radiožurnál ... :-)

    Jinak díky Jiřímu G. za užitečný přehled streamovaných rádií, už mám jeho stránku v oblíbených ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 15:50
  2. internetová rádia na MDA Vario
    Od jsdavid v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 12:23
  3. Kryt na Qtek 2020 Dataphone II
    Od melichz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 20:23
  4. internetová radia
    Od pichlak_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 13:10