Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Soft reset PPC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Je rozdíl, když přístroj soft resetuji "píchnutím cihly" a nebo když to udělám softwarově (např. pomocí utilitky psShutXP)? Jde mi o to zda to u PPC funguje jako u PC, kde je několik druhů resetu, které jsou různě šetrné k PC, nebo zda je to jedno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    U PPC je to jedno. Navic pokud vim, tak na rozdil od velkych systemu je funkce softresetu tlacitkem nebo SW stejna - proste se to okamzite vypne a jede se znova. Nevim o tom, ze by nejaky SW delal vic (ukladal data a podobne), i kdyz vyloucit to samozrejme nemuzu. V kazdem pripade je PPC navrzeno tak, aby mu okamzite vypnuti nijak neuskodilo (systemu, samozrejme pokud mate neco otevreneho a neulozeneho, prijdete o to).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Díky za vysvětlení, tím pádem je pro mne zbytečné nějaký software na soft reset používat a vesele můžu používat "tlačítko".
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Softwarovy reset neni zbytecny, minimalne je pohodlnejsi. Nemusim hledat otvor pro Soft reset a nemusim se de nej trefovat. U softwaroveho resetu jen kliknu, at uz stylusem nebo prstem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ale když se to "kousne", musíš stejně vytáhnout stylus a .....pich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    V tomto pripade ano. Ovsem vetsina Soft resetu ktere na zarizeni provadim patri k tem "preventivnim".
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Soft reset
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-02-2010, 14:08
  2. HTC P3300 soft reset
    Od louze v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 21:11
  3. škodí soft reset?
    Od mr.Advice v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 15:21
  4. Soft reset x reset - ipaq 3630, w2002
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 05:22
  5. Soft reset aj s CF kartou
    Od padysak v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2004, 14:28