Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Časový limit v nastavení "Dnes" ???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    25

    Mate nekdo tuseni, co znamena polozka nastaveni casoveho limitu pro "Dnes"? viz obrazek. defaultne je nastaveno na 4 hodiny



    diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Nevím to jistě, ale myslím, že je to doba, za kterou se aktivuje today, když necháš aktivní nějaký program.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    přesně tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    25

    diky! takze takova zbytecna blbustka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Mnoo, řekl bych, že to může být i na škodu .... tak mě napadá, co se stane po oněch 4 hodinách, když budu mít spuštěnou navigac (ještě nikdy jsem takhle dlouho s navigací nejel) nebo si budu třeba v mobireaderu číst knihu (to se mi taky ještě nikdy nepovedlo takhle dlouho)l. Asi to vyzkouším s nastavenou 1 hodinou

    pro jistotu tam nastavím nejvyšší možnou hodnotu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Ta doba platí jen když je pda neaktivní. Když budeš číst knížku nebo používat navigaci tak se nic nestane.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od urys
    Mnoo, řekl bych, že to může být i na škodu .... tak mě napadá, co se stane po oněch 4 hodinách, když budu mít spuštěnou navigac (ještě nikdy jsem takhle dlouho s navigací nejel) nebo si budu třeba v mobireaderu číst knihu (to se mi taky ještě nikdy nepovedlo takhle dlouho)l. Asi to vyzkouším s nastavenou 1 hodinou

    pro jistotu tam nastavím nejvyšší možnou hodnotu ...
    No, nemas lepsi to rovnou odskrtnout :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    ops: mno jo no .. v jednoduchosti je síla, že mě to nenapadlo hned
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-01-2009, 15:23
  2. nastavení Dnes
    Od Jaffy v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 20:48
  3. Časový limit
    Od khooca v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-07-2006, 16:24
  4. Položka časový limit Dnes??
    Od imaster_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 10:00
  5. casovy limit Dnes na Variu
    Od Tazz1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-02-2006, 11:09