Tomb Rider potřebuji pomoc
:D jsem asi děsnej moula ale nevíte jak udělat 1. kolo?? ubec mi nejde udělat. Dík za odpověď a nehněvejte se na mě že mam tak blbý dotazy....:sarcastic:
a kde mas problem v prvnim kole? Odpoved na takhle formulovanou otazku je projit ho. popis kde mas zakys
Když vejdu těma otevícíma dveřka ocitnu se v takové mítnosti odkuť nevim kam dám....asi by se tam mělo vyskočit nahoru ale nejde mi to.
:oops: :oops: :oops:
:oops: :oops: :oops:
Prosím nevíte jak tam nahoru mam vyskočit??
Je to docela parádní gamesa ale takhle zezačátku se zaseknout tak to sem vážně nečekal.
Je to docela parádní gamesa ale takhle zezačátku se zaseknout tak to sem vážně nečekal.
Tak už sem na to přišel!! :oops:
Kdyby to taky někomu neško tak jen postavit se ke zdi....vyskočit a hnetka zmáčknout a držet ruku a tlačítko dopředu.
A teď mam ještě další dotaz....přeskočil jsem tu jámu s medvědem a potom se dostávám do místnosti se dvěma vlky kde musim nejdříve na jedny straně zatáhnout za kliku a potom přejít k velkým dveřím avšak mě ty vlci dřív sežerou....nevíte jak na to??? nejde nějak střílet??
moc dík za každou radu!
Kdyby to taky někomu neško tak jen postavit se ke zdi....vyskočit a hnetka zmáčknout a držet ruku a tlačítko dopředu.
A teď mam ještě další dotaz....přeskočil jsem tu jámu s medvědem a potom se dostávám do místnosti se dvěma vlky kde musim nejdříve na jedny straně zatáhnout za kliku a potom přejít k velkým dveřím avšak mě ty vlci dřív sežerou....nevíte jak na to??? nejde nějak střílet??
moc dík za každou radu!
Jo, strilet, jedno z tlacitek na PDA melo umoznit vytasit zbrane a zacit strilet. Ale to jsi mel snad uz hned na zacatku hry.. :)
Aha....tak v tom je ten zakopaný pes. Ať mačkám co mačkám tak nic mi je nevytáhne.
Až teď jsem zjistil že jdou vytasit v inventáři ale tim vzniká další problém.......a to že nijak nejdou zandat a následně to má za následek že se nedostanu dál jelikož nikam nevylezu :sarcastic:
ach jo, poradí mi někdo???
mam Mio 701
Až teď jsem zjistil že jdou vytasit v inventáři ale tim vzniká další problém.......a to že nijak nejdou zandat a následně to má za následek že se nedostanu dál jelikož nikam nevylezu :sarcastic:
ach jo, poradí mi někdo???
mam Mio 701
Pokud pominu 2 věci:
1. Tomb Raider ;)
2. Když si to kupoval, tak k tomu nebyl manuál?
tak ve složce s instalovanou hrou máš podlsožku MANUL a tam to myslím vysvětleno je ;) - sekce In-game Controls (in-game-controls.html)
1. Tomb Raider ;)
2. Když si to kupoval, tak k tomu nebyl manuál?
tak ve složce s instalovanou hrou máš podlsožku MANUL a tam to myslím vysvětleno je ;) - sekce In-game Controls (in-game-controls.html)
Mnoo, tak jsem si to taky vyzkoušel a podle manuálu jsem chtěl použít klávesy a oni fakt nefungují :-(
Jinak klávesy jsou značené zleva:
A - Hovor = Akce
G - Start (případně Left soft key) = Zbraně vyndat/schovat
O - OK (případně right soft key) = Menu
E - Konec = Exit a uložení
PS: za "a" se omlouvat nemusíš, jen jsem si trošku rýpnul ;)
Jinak klávesy jsou značené zleva:
A - Hovor = Akce
G - Start (případně Left soft key) = Zbraně vyndat/schovat
O - OK (případně right soft key) = Menu
E - Konec = Exit a uložení
PS: za "a" se omlouvat nemusíš, jen jsem si trošku rýpnul ;)