Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak zprovoznit sdílení internetu přes BT?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    2

    Nedokázal by tu někdo poradit, jakým způsobem mám nastavit BT (MSI Btoes) tak aby mi fungoval na PDA internet po bytě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Stačí nastvit ActiveSync přes BT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj. A neporadil bys nám jak nastavit AS? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Mno, tak to už si nevzpomenu, jak to bylo u XP, protože teď používám Vistu, kde to je mnohem jednodušší. Každopádně tady toho je o tomhle tématu mraky, takže stačí pohledat. Ale jinak mám dojem, že šlo hlavně o správné nastavení COM portu, a při spárování zařízení v PDA zaškrtnout možnost ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    Prolejzám, prolejzám, ale tak nějak nikde nejsem pořádně z toho moudrej. Ale budu zkoušet :-) Díky ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Mrkni sem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    4

    jj, díky. Stáhnul jsem si odkaz a zítra na to juknu, snad to pomůže. Jinak budu bádat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    mne ani pc nenajde v manageri BT moje pda neviete poradit cim to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Jediná rada, co mě napadá, je, že musíš mít v PDA zaplé BT a zároveň nastavené jako viditelné. Ale to asi máš. Jinak nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Sdílení Internetu přes WiFi
    Od netuji v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2011, 19:25
  2. Sdílení internetu přes WiFi z laptopu do PPC
    Od Slampisko v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-01-2009, 18:43
  3. WMWifiRouter - program pro sdílení internetu přes WiFi
    Od RStein v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 31-12-2008, 16:59
  4. Sdílení připojení k Internetu přes stolní PC
    Od eXEden_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-09-2003, 14:53