Projel jsem poctivě vyhledávačem celou diskusi a našel jen jeden návod, jak sejmout ochrannou fólii s displeje mého HP IPAQ 6915. Údajně to někdo umí pomocí lepící pásky. Já tedy ne. Nějaký jiný způsob? Děkuji předem.
Projel jsem poctivě vyhledávačem celou diskusi a našel jen jeden návod, jak sejmout ochrannou fólii s displeje mého HP IPAQ 6915. Údajně to někdo umí pomocí lepící pásky. Já tedy ne. Nějaký jiný způsob? Děkuji předem.
Izolepa fakt nepomáhá? Nalepit cca 1-2cm izolepy k jednomu kraji a tahat.. folie na displeji by měla jít s tím. Mě to tak jde nejlíp..
Hmmm, díky. Tak já to ještě zkusím, asi to chce nějaký grif.
Tak už se mi to podařilo (slabší povahy ať raději už dále nečtou). S použitím malého kapesního nožíku, kterým jsem fólii zachytil v jednom z rohů a citlivě strhl.![]()
Než nožík je lepší použít párátko. Není tak tvrdé a "agresivní" k displeji.
Jen pro pořádek. bacha na folie, které se lepí - ač na displeji nezanechají nic, tak to nalepení znamená, že při oddělávání nadzvednou I první dotykovou vrstvu a tim je přistroj na různých místech různě citlivý, což naštve. Jde hlavně o folie, které dávají firmy jako "bonus" zdarma.
Jinak normální folii sdělávám nehtem, tak dlouho do jednotlivých rožků škrábu, až se jeden ujme. Lepicí páska je ovšem lepší.