Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vytvoření zástupce programu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Jak na vytvoření zástupce programu u programů, které nemají instalátor a bylo by příjemné umístění jejich zástupce do složky - programy. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Také by mě to zajímalo a to zejména u X500 Battery FIX.cab který řeší zaseklých 100% u baterie a po každém SR nenaběhne a musím ho znovi instalovat. Lze u tohoto typu souboru někde po instalaci najít/vytvořit zástupce a přidat ho do programů které se spouštějí po startu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    21

    staci pouzit totalcommander a vytvorit zastupce do slozky windows/start menu/programs a hotovo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Diky moc, hledal jsem to v pruzkumniku... Uz to mam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to Horst Fuchs
    zástupce do složky Windows\Start Up
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Ok zkusil jsem to tak uvidim. Mam cerstve nabito, takze zatim ukazuje 100% tak nevim jestli to zafungovalo
    Ttusil jsem ze umi TCMD udelat zastupce, ale nemohl jsem to najit. Bylo to az v dalsich volbach kde jsem to nikdy nehledal (schovano pod: soubor - >>>>>).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    No nevim jak WM5, ale ve WM6 jde vytvářet zástupce i v průzkumníkovi. Dá se soubor kopírovat a místo vložit se pak zvolí "Vložit zástupce".
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Vytvoření zástupce programu ve WM (HTC Kaiser)
    Od xfido v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-09-2009, 11:59
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-08-2006, 22:22
  3. FS N500 s WM5 a vytvoření zástupce nebo ikony
    Od Pet Pet v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2006, 10:43
  4. Zástupce programu na plose
    Od mr_nitroz v sekci + Registry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 10:00
  5. Zástupce programů do traye
    Od empiK v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-11-2005, 18:25