Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Qtek 8310,výměna krytu u GSMobile.Proboha to jsou zloději!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Chtěl jsem překrytovat Qtek 8310.Ale honem rychle jsem z toho utekl.V GSMobile po mě chtěli 3600,-kč. Je to vůbec možný ? Daj se sehnat kryty někde jinde ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    To snad ne? Vždyť je to jen bakelitova slupka, teda pokud myslis jen zadni kryt. Ale i kdyby si myslel vč. přední části je to přitažené za pačesy ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Me to neprekvapuje (nepsal jsi uz o tom v jinem vlaknu? nebo to byl nekdo jiny?). Po tom vsem, co jsem cetl o zkusenostech a strapacich uzivatelu s timto podnikem, opravdu ne.
    Kryt zkus nekde vygooglit. Kdyz se da sehnat displej, kryt snad nebude problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    0

    Já měl u tohoto mobilu dost blbě škráblé sklo nad displejem. Chtěl jsem ho vyměnit, ale mění pouze celý přední kryt. Cena 1400,- s DPH. Je to dost, ale přistoupil jsem na to. Oprava trvala 1 den, dnes si pro něj jedu.

    Při té příležitosti jsem chtěl, aby mi na joystick dali to černé kolečko, které jsem kdysi ztratil. Prý to nedělají, kolečka nejsou náhradní díl a když ho tam chci nutně mít, tak je potřeba vyměnit celý joystick za cca 900 Kč. : Tak na tento kšeft jsem nepřistoupil.

    Doplněno: Tak černé kolečko na joystick na opraveném telefonu bylo. Prý to záleží na dobré vůli technika, který mobil opravuje (zajímavý přístup) a můj mobil narazil asi na toho hodnějšího.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    No ono 1400 za přední kryt je přehnané.Počkám ,snad se najde nějaký levnější prodejce. Klidně si ho vyměním sám.snad to pujde. Kdysi jsem měl MDA Compact.Celý přístroj mi překrytovali za 2.600,- .Asi za půl roku,jsem kryty objevil na netu za 600,- .Už se nedalo nic dělat.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jen tak pro informaci, vite na kolik vyjde v GSMobilu prekrytovani celeho Qteka 9000 (HTC Universal)? Cca 6000,- bez nejakych drobnych.. A zadny levnejsi prodejce se nenajde, nemel by kde ty originalni dily vzit, v CR je ma od HTC k dispozici jen GSMobile. Jedina sance je sehnat je nekde venku nebo nakoupit pres internet treba od Branda nebo na ebay, tusim ale, ze na Qteka 8310 je zrovna Brando nenabizi, zato na Qteka 9000 ano a vyjdou u nich cca na 60 az 70$ i s postovnym.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    to je silenost, ja si ted chtel prekrytovat obycejnou SE K790i a origo kryt v servisu taky cca 1500,- je to sice zlomek vyse psanych cen, ale i tak...objednal jsem z e-bay kryt za 10GBP i s postou...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Chtel jsem si nechat opravit vibrace, ktere blbnou, telefon mam v zaruce. Chtel ujsem to na pockani a pry 350 Kc diagnostika zavady a 650 Kc oprava pajenych spoju. To je pekna lace. Dal jsem ho tedy vyreklamovat, ale ted na nej budu urcite cekat skoro mesic.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Me kupodivu vyridili obe reklamace do 4 dni, jak slibovali, i kdyz poprve, zavadu vubec neopravili, jen udelali hard reset a rekli, ze to je opravene :sarcastic:

    Kamaradovi podle stavu na webu do 4 dnu sice vymenili displej, ale pak to snad tyden lezelo na nejake vystupni kontrole a nebyli to schopni urychliit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ja jsem to reklamoval u O2, myslis, ze by se to dalo nekde popohnat ? Mam ted Nokii se Symbianem a zacinam byt z toho trosku na nervy
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Pokud jsi z Prahy, tak jsi to mel dat rovnou do GSMobilu, takhle zbytecne ztratis min. 4 dny tim, ze si to budou posilat mezi sebou. Navic to muze trvat tech 30 dni jen diky O2. Ted uz to ale asi tezko nejak urychlis. Maximalne to muzes zkusit sledovat tady, ale obavam se, ze kdyz to tam posle O2, tak to tam stejne videt nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Reklamoval jsem Qteka 8310 u O2.Měninili mi klavesnici.V záruční době.A právě jsem toho chtěl využít a nechat si vyměnit komplet kryt.Jak jsem uvedl v prvním příspěvku ,tak cena je neúnosná. oprava trvala 24 dní!!!! To mi měnili 24 dní klávesnici ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    tak to jste me mne moc nepotesili, uz si z toho Symbianu rvu vlasy, vcera jsem mel zaskrtnuto "nesynchronizovat automaticky" a ten kram se presto sesynchronizoval s mym PC doma ! Zlatej ActiveSync !!! Jeste nejsem bez telefonu ani tyden a uz jsem na nervy !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    To je to fakt tak hrozny? Ja sem pred koupi Qteka 8310 uvazoval, ze zkusim Nokii E50, ale nakonec sem radsi zustal u platformy, na kterou sem uz nekolik let zvyklej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Jo, presne, nez jsem si koupil Qteka, tak jsem chtel Symbiani Nokii. Ale ted uz ne. Vcera mi sesynchronizovala kontakty a kalendar s pocitacem doma, i kdyz jsem mel zaskrtnuto nesynchronizovat automaticky. Vsechno se mi zdvojilo a dojebaly hacky a carky. No des, uz to nechci. Zlatej WM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výměna krytu - HTC Diamond
    Od macula_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:40
  2. Výměna krytu u Touch HD
    Od underbeat v sekci Touch HD
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-10-2009, 14:15
  3. Vario - vymena krytu ... lze provest ... ?
    Od musashi v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2006, 09:27
  4. Vymena display na MDA Pro/Qtek 9000/HTC Universal/...
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 11:27