Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 63

Téma: problém s kamerou po update

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    no, tady je novej zaznam, ikdyz jsou mraky, tak se to chova taky tak... http://www.dropshots.com/rom4n#date/2007-09-06/14:07:26
    ahoj tak mě přišla odpověd od asusu....Dobry den,
    zkuste provest HW reset znova, pote jeste zkuste znova preflashovat.
    Pokud to nepomuze, pak doporucuji zarizeni reklamovat. Novy firmware urcite bude, ale muze to trvat i dva mesice. Kazdopadne tohle neni zadny obvykly problem a muze se jednat o HW zavadu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    na asus jsem taky psal, ale jeste odpoved nedosla. No, HW by to snad bejt nemelo, protoze na WM5 to slapalo uplne krasne. Ten upgrade by se tykal fotaku? Asi si spis pockam, nez znovu preflashovavat. Jinde problem nemam ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    na asus jsem taky psal, ale jeste odpoved nedosla. No, HW by to snad bejt nemelo, protoze na WM5 to slapalo uplne krasne. Ten upgrade by se tykal fotaku? Asi si spis pockam, nez znovu preflashovavat. Jinde problem nemam ops:
    ahoj pak dej vědět co ti napsaly ..já si taky myslím že to nebude HW ja jsem se ptal hlavně na fotak jestli něco bude upgrad no uvidíme zatím to posílat nikam nebudu ..počkám..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    takze mas teda stejnej problem?? neposles video? a kdyby se ti chtelo udelat hard, tak me informuj, premejslm o tom, ale mam toho v systemu uz dost natlucenyho a navic merim celkovy cas pouzivani adt. takze nechci delat reset jen tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Tak tady je moje druhý klip Zdá se též v pohodě, tak chybka bude asi v něčem jiném a né v WM6
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Romane to tvoje druhé video mě nejde přehrát :?
    Tak sem zase světlo venku nestihla, takže zase pokus další zítra..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    takze mas teda stejnej problem?? neposles video? a kdyby se ti chtelo udelat hard, tak me informuj, premejslm o tom, ale mam toho v systemu uz dost natlucenyho a navic merim celkovy cas pouzivani adt. takze nechci delat reset jen tak
    tak posilam ti to video ....až bude lepší počasí tak pošlu ješte jedno video to bude ještě horší tam to lítá furt ...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    zuzkys: zejtra to tam dam znvu, bracha je nervozni, chce uz spat, takze des se k tomu nedostanu. Lutri: jen tise zasnu nad tou krasnou kvalitkou, ve tme ti to vubec necuka, ja bych to mel silene nakouskovany, ale ve tme mi to cukalo i s WM5.. No, jen tise zasnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    ales11: hele, vidim, ze mas uplne stejnej problem, dohodneme se a tohle musime resit. Jinak bratr je silene neprijemnej, takze ja valim, tak zejtra
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    zuzkys: nevim, v cem je zase problem, ale nejak to video nejde ani me, ty blby stranky snad uz taky stavkujou.. zkousel jsem to znovu, ale nezobrazi se proste tlacitko "play"
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    26

    Jen takovy dotaz, mate u těchto integrovanych fotaku moznost automatickeho či manualniho VYVAZENI BILE? To první video tomu nasvedcuje, ze ma nekde problem s propoctem. Mam jen A639, ktery fotak nemá, proto se ptam jestli to nastaveni tam je, nikdo se o tom nezminujete ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    hele uprmne, taky mi to tak prijde, ze tam hazi ruzny prednastavitelny profily pro vyvazeni bile. uz jsem do toho taky stoural, ale dela to pri vsech. Jinak ma tu moznost a na automatiku to nastaveny mam. Ted mi prisel mail (zrejme jako odpoved z asusu a tam bylo tohle: Please click here if you wish to reply this mail !... takze uz asi dalsi odpoved cekat nemusim:no: :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    39

    Citace Původně odesláno od Rom4n
    hele uprmne, taky mi to tak prijde, ze tam hazi ruzny prednastavitelny profily pro vyvazeni bile. uz jsem do toho taky stoural, ale dela to pri vsech. Jinak ma tu moznost a na automatiku to nastaveny mam. Ted mi prisel mail (zrejme jako odpoved z asusu a tam bylo tohle: Please click here if you wish to reply this mail !... takze uz asi dalsi odpoved cekat nemusim:no: :no: :no:
    ahoj tohle přislo i mě ale když na to klikneš tak tě to hodi dál..na odpověd ....Please click here if you wish to reply this mail ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    no,ja kliknul a nic.. zkusim to znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    tak uz to slo, odpoved je:
    Dobry den,
    bohuzel neni mozno provest prechod na nizsi verzi. To lze provest pouze v servise. Bohuzel neni uprasneno datum vyjiti noveho firmwaru nebo updatu.
    Mate moznost zarizeni reklamovat, vyplnte prosim formular na http://rma.asus.de/rma_cz

    ales11: co s tim?? vyzkousime hard nebo budem cekat vyrizeni reklamace?... prijde mi to divny, kdyz to na petkach slo.. ty jsi to mel predpokladam před update taky ok...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 22:01
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 13:52
  3. Problém po update rom
    Od janzak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 17:21
  4. HELP! - problém při update ROM na 2.10
    Od Bronajzzz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-05-2003, 12:29