Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: MDA Vario - po restartu nenaběhne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravim...Mám MDA Vario, projížděl jsem web když se mi z ničeho nic kouslo...nešlo nic dělat tak jsme ho jednoduše restartoval...Začaly se načítat win a to je všechno...Nechce se mi to načíst do systému...A abych mohl použít upgrade rom tak musí bejt zapnutej a připojenej k ActiveSync což nemůžu...Nikde jsem nenašel nic o tom...A doufám že mi zde dokáže někdo poradit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Máš tam nějakou aplikaci se Safe mode? Pokud ano, tak ji zkus použít.
    Než se pustíš do upgrade, zkus nejprve hard reset a obnovu ze zálohy. Doufej, že už ten problém není "zazálohován".
    Ovšem nezaškodilo by, kdybys popsal, jak problém nastal trošku podrobněji, než jen "z ničeho nic kouslo". Jakou tam máš ROMku?


    Přesunuto do HTC Pocket PC a upraven nicneříkající název
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    No já právě nemám žádnou zálohu...Ve čtvrtek jsem si ho přivezl...A nechci ho vozit na reklamaci chci si to udělat sám...No projížěl jsem nějakou webovou stránku a byli zapnutý nějaký programy tak jsem je chtěl zastavit (v PC to je správce úloh) a tak jsem ho otevřel a začal vypínat a když jsem chtěl aktivovata zase explorer tak se to kouslo...na nic to nereagovalo...tak jsem ho restartoval a už se to nenačetlo...Jinak tam němám žádnou aplikaci...:-/ Nvm jaká tam je rom...ale řekll bych že ta základní...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    Ještě se zeptám nejde to udělat nějak jako se to dělá u normálních telofonů když se jim přehrává software?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Hard reset jsi delal? Pokud ne, tak smele do toho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    no po straně je tlačítko na reset tak to jsme dal..:-/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    Kámoš mi psal že to de udělat jako u tel. když se mu přehrává software...Nevíš jak na to...To MDA je už v háji...nechce se už ani nabíjet...včera to ještě šlo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pich stylusem do diry je soft reset, pisu HARD RESET! Tim uvede PDA do tovarniho nastaveni.
    Nekdy opravdu nezaskodi se obcas podivat do navodu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    Tím myslíš jako baterky vyndat jo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    Baterku jsme taky vyndával...a nic...teďka se mi nějak nechce ani nabýd a baterka je vybytá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    Drž tlačítka pro hlasový záznam a communication manager, píchni tužkou do resetu, pořád ty dvě tlačítka drž, objeví se něco jako "Press SEND to format" nebo tak něco, comm manager a záznamník můžeš pustit, zmáčkni zelený telefonek, čekej.

    Měla by Ti po chvilce (minuta, možná minuta a půl) najet kalibrace displeje atd., jako když jsi jej poprvé zapnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    :sarcastic: Psal jsem neco o vyndavani baterky?
    Ach jo, to jsi liny podivat se do navodu nebo si to zde vyhledat? Otazka 15 sekund.

    Tak tady je postup:
    držet tlačítko comm manageru + tlačítko na nahrávání + na cca 8 sekund soft reset. ten pak "pustit", zbylá 2 tlačítka držet...a je to hotovo

    Na WM5 je vyndani baterky platne jak mrtvemu zdravotni reforma.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Prazdnou baterku musis nabijet nabijeckou - USB ti to neutahne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    11

    nemám návod ale zkusím to....já se v tom moc nevyznám totiž...tohle je pro mě novinka...Já jsem do teĎka používal Nokii 3650 a tu jsme zpravoval sám...když se mi na ní něco podělalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    11

    manuál ke stažení zde
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mio nenabehne:-(
    Od vali_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 22:43
  2. Po flashi nenaběhne
    Od Croatoan v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-10-2009, 19:49
  3. C530 Nenaběhně
    Od Myschoo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2009, 12:01
  4. MDA Vario - nenaběhne
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 20:11
  5. Vario po restartu nebootuje.
    Od Def_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-05-2006, 13:13