Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Mio nenabehne:-(

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Mam velkej problem vrtal sem se v uboot: Doct tools/ vsechno sem to projel a "uboot format" a "user disk format" najednou vyjelo flashing jako je to pri instalaci romky, no a ted mio vubec nespustim, rosviti se tlacitka a konec, ale uboot normalne nabehne, baterku sem zkousel vyndat a nepomohlo to.
    diko moc za vsechny rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    jo chlape,to se uz tu řešilo,musiš nejdříve nahrát bios,potom ROM,neni to žadná legrace,použij program ScoterRomUpdate,ale pozor-ja jsem Mio u tohoto problemu odpálil.
    nejdrive stahni BDK0_SCOTERUT.bin
    potom novou Romku.
    naistaluj BDK0_SCOTERUT.bin ze SDkarty,resetuj a pomoci Scoterromupdate naistaluj romku,me se to podarilo rozbehnou az 6 pokusem.
    http://www.a701.org/MioSoft/
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od iron side
    jo chlape,to se uz tu řešilo,musiš nejdříve nahrát bios,potom ROM,neni to žadná legrace,použij program ScoterRomUpdate,ale pozor-ja jsem Mio u tohoto problemu odpálil.
    nejdrive stahni BDK0_SCOTERUT.bin
    potom novou Romku.
    naistaluj BDK0_SCOTERUT.bin ze SDkarty,resetuj a pomoci Scoterromupdate naistaluj romku,me se to podarilo rozbehnou az 6 pokusem.
    http://www.a701.org/MioSoft/
    :yes:
    Diky moc, hned to du zkusit, jak si ho mohl odpalit:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Jo, jeste jak tam mam dat BDK0_SCOTERUT.bin, pod jakou polozkou je to presne v tom uboot
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    nahrajes to z SDkarty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    to jo, ale jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    poslal jsem ti navod soukr.zpravu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Mate tu nekdo uboot Scoter UT R55 Magneto?
    Moc ho potrebuju dal sem tam R51 a nejde nic flashnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    93

    Mám zazálohovanou komplet origo R64 i UBOOTem R55 tak mi kdyžtak soukromé zprávy pošli email kam to chceš poslat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    97

    delal jsem si taky zalohu pokud to nesezenes napis poslu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Diko, moc ale uz sem ji sehnal, ale stejne je mio furt tuhy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Tak ted je to hotovy zkousel sem total img, a ted mi nenabehne uz ani uboot, nevite nekdo co stim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    sumo_ce4you
    Guest

    Jak to dopadlo???
    Jsem ve stejne situaci....
    Jaky je ten postup s SD kartou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    2

    môžeš to poslať i mne?
    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Po flashi nenaběhne
    Od Croatoan v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-10-2009, 18:49
  2. C530 Nenaběhně
    Od Myschoo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2009, 11:01
  3. MDA Vario - po restartu nenaběhne
    Od Charli_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 14:13
  4. Mio A701 nenabehne!
    Od Monster02 v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-07-2007, 16:41
  5. MDA Vario - nenaběhne
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 19:11