Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 5 z 5

Téma: MDA Compact III - Garmin Que nevidi mapy, Sendmap je neodesila, pomoc!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Pratele, rad bych na motoceste do Jordanska pouzil FREE!!! mapu od Garmina. V MDA Compact III s integrovanym Sirfem mi Garmin Que + GPSGate funguji bezproblemove avsak ouha, Garmin Que nevidi zadnou mapu, i kdyz jsou jim zdarma distribuovany. Ani kdyz mapu prozenu Sendmapem, prejmenuji .img, Sendmap stale jen hlasi "uploading map", predstira ze ji tlaci do jineho portu (COM 1 az 3) nez na kterem je virtualni Garmin (COM 4), nicmene mapu stale nelze videt - zkratka No Map . Ani kdyz mapu jednoduse zkopiruji do rootu karty ci systemu. Odjizdim zahy, pomoc, prosim...
    Dekuji za tipy ci rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    18

    Sendmapem vyrobit GMAPSUPP.IMG a nakopirovat do pameti(nebo karty) do adresare \Garmin by fungovat melo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Dekuji Ti za tip, nicmene tento postup nefungoval Map mam nemalo, vse bez potreby klicu, avsak stale nic. Ani kdyz spoustim sendmap z PC ci z PPC, nikdy zdrojovy .img ani vygenerovany neni Que 270 rozeznan
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    18

    Tak ti asi neporadim nic chytrejsiho. BTW, coze je ta tvoje Jordanska mapa zac? Neco z mapcenter.cgpsmapper.com? (tam jsou vseobecne jak vyborny veci, tak i naprosty nepouzitelny silenosti)
    A ostatni mapy, co pouzivas, jsou bez problemu?
    Jinak nevim, ze by byly primo Garminem " zdarma distribuovany " nejaky mapy, jak jsem, mozna blbe, z tveho prvniho prispevku pochopil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Ano, mapy pochazeji z Tebou zmineneho zdroje. Mas rovnez pravdu v tom, ze se nejedna o mapu vyrobenou Garminem ale pro Garmin, o prispevek nadsencu.
    Jinak si musim vysypat na hlavu celou popelnici, neb coby panensky uzivatel Garmin Que v PPC jsem nejprve nenainstaloval basemap
    Vse tedy slape temer jak ma, jen se pri nahledu na mapu z vetsi vzdalenosti objevuje "hluchy" ctverec jeji plochy, jenz se vykresli az pri vetsim priblizeni, nicmene pritom pro zmenu zakryva casti sousednich zemi z basemapy. Snad se s tim, hlupak, casem naucim pracovat.
    Dekuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. jak nahrát mapy do garmin 510
    Od trto v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-07-2008, 21:00
  2. Použití mapy Garmin na WM5
    Od TomTomX_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-09-2007, 22:04
  3. Garmin StreetPilot c510 - nabourané mapy
    Od pax_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 05-01-2007, 21:14
  4. Garmin mapy v PDA
    Od vikino v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-09-2006, 13:18
  5. garmin mapy v pocket PC
    Od bebe814_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 22-09-2005, 16:09