Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: IGo

  1. #1
    bavlnena_ovecka
    Guest

    Používám IGo na rx5940 s WM5, nejde se mi z IGo přepnout na plochu - proste musim vždy vypnout IGo abych mohl dělat něco jineho v jinym programu. Nechce pracovat v pozadi. Jak to nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    11

    Také s tímto bodem mám problémy. Rád bych používal na PDA i jiné programy, běžící v pozadí, např. něco pro geocaching nebo hudbu v pozadí apod. Když jsem zkoušel kdysi dávno TomTom proti takovénu programu, nebyl problém pravým tlačítkem joysticku (přepínačem úloh) přepínat běžící programy (u ASUS nazývaných úlohy). IGO si však zřejmě po spuštění zablokuje všechny klávesy pro svoje funkce a programy nejdou přepínat. Dá se funkce alespoňnějakých kláves u IGO odblokovat?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    njn takze schodit na listu a task managerem nakopnout ostatni ulohy nic moz ale rudym telefonkem se da krasne schodit...nic vic nepotrebuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Konkrétně mluvíte o iGO, nestačí místo ukončovacího tlačítka tapnout na v pravém horním rohu minimalizační tlačítko? Taková bílá šipka. Nevyřešilo by to aspoň trochu váš problém? A pak následně opětovné spuštění z dolní lišty na pda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jo tim bilym trojuhelnikem to mam vyzkousene, ale ma to bohuzel nevyhody :-(.

    Treba u TomToma muzu mit v pozadi spustene treba SmartMaps, kde se da jejich virtualnimi tlacitky krasne menit jejich meritko mapy a v pripade zacpy se HW tlacitky rychle prepnu do SM a prehledne vidim, kde je nejblizsi odbocka, kterou by se dala pripadne zacpa objet
    (primo v TomTomu se i pri popojizdeni v te zacpe spatne manipuluje s mapou, abych si mohl prohlednout "okoli" a treba nahodou nenaboril auto pred sebou)
    a precejen do toho trojuhelnicku a male ikonky v "SysTray" se za jzdy strefuje spatne, kdyz se chci prepnout rychle do jineho programu a nebyt nebezpecny svemu okoli ;-( ...

    Tohle jsem ale uvedl jen jako priklad, protoze naopak je pravda, ze iGO ma nez TomTom propracovanejsi to "prohlizeni nejblizsiho okoli" primo ve sve mape, "zamknuti zoomovani", ci oddalovani mapy HW tlacitky bez mizeni dulezitych detailu (ty uTT bohuzel pri "oddaleni" mizi :-(...),
    ale nekdy by se mi treba to rychle prepnuti treba do SM (anebo jineho programu) pro "rychly pohled do normalni mapy" hodilo vic a u iGA je to bohuzel opravdu nebezpecnejsi prepinat zajizdy nez u TT :-(

    Grrr zase priklad, jak ma neco lepsi TT a neco naopak iGO a asi opravdu "nemuze" byt ani jeden z techto programu dokonaly ;-(...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    na schozeni mam cerveny telefonek a task manazer mam na HW tlacitku takze prace s jednou rukou uplne vpohode...ale chapu ze jine pristroje to mit nemusi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    11

    Zuskys: díky, na Asus A-632 to pomohlo. Je to trošku takové škrabání pravé části hlavy levou rukou, ale zatím lepší než nic, to IGO si na A-632 opravdu "vezme" všechna HW tlačítka a zatím nevím, jak je přemapovat, či donutit IGO, aby mi nějaké "přenechalo"...:-) Jde mi o to, že normálně používám na kole Oziexplorer, ale na průjezd velkých měst (hlavně v zahraničí) je lepší autonavigace, přičemž chci, aby mi běžel i Ozík kvůli tracklogu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    no já nevím, nezkoušel jsem to, ale vždy jsem si myslel, že přiřazení HW tlačítek u i-GO určují informace v souboru – Data.zip/config/keybind.txt a že stačí příslušný řádek odpovídající danému tlačítku vyhodit. Každopádně by mě zajímal výsledek, ale bylo by divný pokud by to nefungovalo.
    Konkrétně z „výroby" tam je :

    [default]
    C1="TILTDOWN"
    C2="TILTUP"
    C3="ROUTEINFO"
    C4="SWITCH_MAP_COCKPIT"
    C5="PUTPINTOGPS"
    UP="ZOOMIN"
    DOWN="ZOOMOUT"
    LEFT="ROTATELEFT"
    RIGHT="ROTATERIGHT"
    DIAL="MINIMIZE"
    END="MINIMIZE"
    JOGUP="VOLUMEUP"
    JOGDOWN="VOLUMEDOWN"

    atd…..
    EDIT: tak jsem to zkoušel a cesta tudy asi nevede. Vymazáním příslušného řádku jsem docílil jenom nefunkčnost daného HW tlačítka v i-GO, nikoliv však jeho uvolnění pro PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení