Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: TomTom 5.2 a Samsung i600

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Dobrý den,
    nedaří se mi zprovoznit TomTom 5.2 na smartphone samsung i600.
    Tedy TomTom funguje ale nemuze najit moji BT HAICOM HI 406. Mam ji sparovanou a odchozi port jsem zkousel nastavit snad uz na vsechny COMy co sli, ale po spusteni TomToma to pise, ze chybi zarizeni GPS.
    Nema nekdo nejakou zkusenost?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak už to funguje. Nechápu to, ale stačí přejmenovat v seznamu spárovaných zařízení název BT GPS modulu na "GPS" a TomTom ho pak najde. Předtím jsem tam měl standardní název "HI-406BT". Taková prkotina, která by mě v životě nenapadla
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Ja uz taky vyskousel na ipaqovi mrte ruznejch zpusobu a tohle funguje na prvni pokus. Budiz uctivan ooo mocny ^@^ _@_
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    tak hlavne ze to pomohlo i nekomu jinemu nez jen me
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    To se máte.Já Toma nemůžu zprovoznit vůbec. Na obrazovce kde máte potvrdit ze souhlasíte s používáním,tak nereaguje žadné tlačítko abych mohl potvrdit. A přesto se nedá dostat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Na jaké verzi a s jakým strojem to zkoušíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Samsung i600. Koukám,že mi odpovídáš i tady : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=30236&fi=0#6
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A jakou verzi TomToma máš? Je ještě verze 5.21 a ta mi nefungovala na Samsungu. Funkční je verze 5.2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    jo,mám 5.21. Takže proto nefunguje. Seženu teda 5.2 a zkusím ji. Dám vědět. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to neběhá.po spuštění naběhne jen rozmazaný obdelník a to je vše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Jaké jsou aktuální možnosti Tom Tom pro i600 (WM5)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Myslím, že se nic nezměnilo. Poohlédl bych se po nějakých alternativách. Garmin, Sygic
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Samsung i600 WM6 Voip
    Od Trautenberg v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 23:15
  2. Samsung i600 - obecne problemy
    Od Trautenberg v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 17:27
  3. SDHC driver pro Samsung i600
    Od TheMelin v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 09:31
  4. Oficiální upgrade WM6 na Samsung i600
    Od TheMelin v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 10:30
  5. Prvních 60 minut se Samsung SGH-i600
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 17:27