Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nefunkcni activesync s A701 ve Win Vista

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Pratele,

    prosel jsem toto forum a nensal uspokojivou odpoved. Muj problem. Mam nove nainstalovane win vista. Kdyz jsem sve mio pripojil poprve, tak se chytlo a system jej videl. Ovsem na druhy den nic (dalsi dny taky nic). Kdyz mio pripojim do USB, tak widle zvukove zahlasi pripojeni, ovsem ikona v systray po sekunde zmizi.
    Pruboval jsem instalovat nejnovejsi drvupdate-x86 atd... ale nic. V seznamu zarizeni mam jedno nezname (asi mio). Kdyz ho odstranim, tak po pripojeni mia do USB to chce ovladace. Dam je hledat online a nic :-( Widle si je proste nenajdou.
    Poradte prosim. Jsem z toho uz notne otraven! A toho casu... Diky!

    PS: centrum zarizeni windows mobile mi nabizi jen nastaveni - tam mam zasrtle pripojeni pres USB a stale nic :-(
    --
    Otas
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Není Mio přepnuté de režimu Card Reader místo ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od t-fuse
    Není Mio přepnuté de režimu Card Reader místo ActiveSync?
    Uf, tak to vubec netusim. Jak to zjisitim? Dik.
    --
    Otas
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ty máš opravdu ve Win Vista ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od sanjasin
    Citace Původně odesláno od t-fuse
    Není Mio přepnuté de režimu Card Reader místo ActiveSync?
    Uf, tak to vubec netusim. Jak to zjisitim? Dik.
    --
    Otas
    Tak uz jsem to nasel. Mam nastave na Active sync.
    --
    Otas
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    10

    No pokial viem tak na Vistu sa odporuca Centrum zariadeni Windows mobile a nie AS. Skus odinstalovat Centrum zariadeni WM (v polozke pridat/odobrat programy). Mali by tam byt dva. Jeden - centrum synchronizacie a druhy - Centrum zariadeni WM. Oba odinstaluj. Stiahni novy z MS stranky, stiahni este ten novsi tusim 6.1 a preplacni ten 6.0 co stiahnes. Nainstaluj ho. Nezabudni mat pripojene celu dobu MIO k PC cez USB!!! Ked to uspesne spravis, natiahne to drivere a nemal by byt problem.
    Ten AS si z Windows Vista odinstaluj!!
    Si vobec na tom PC ako admin?
    Mas legalnu kopiu Windows?
    Kde si stahoval Centrum zariadeni WM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od europan
    No pokial viem tak na Vistu sa odporuca Centrum zariadeni Windows mobile a nie AS. Skus odinstalovat Centrum zariadeni WM (v polozke pridat/odobrat programy). Mali by tam byt dva. Jeden - centrum synchronizacie a druhy - Centrum zariadeni WM. Oba odinstaluj. Stiahni novy z MS stranky, stiahni este ten novsi tusim 6.1 a preplacni ten 6.0 co stiahnes. Nainstaluj ho. Nezabudni mat pripojene celu dobu MIO k PC cez USB!!! Ked to uspesne spravis, natiahne to drivere a nemal by byt problem.
    Ten AS si z Windows Vista odinstaluj!!
    Si vobec na tom PC ako admin?
    Mas legalnu kopiu Windows?
    Kde si stahoval Centrum zariadeni WM?
    No, takze jsem na to musel prijit sam. Takze vsem tem co tapou:
    START/Setting/Connections/USB to PC/volba "Enable advanced network functionality" - takze v mem pripade odskrtnout (mel jsem to zaskrtle).

    Hned se vse chytilo jak ma. Vzkaz ostatnim - to jste mi to nemohli poradit nebo vam to funguje i stouto zaskrtlou volbou?!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Nebylo to třeba firewallem? Nevím přesně jak to funguje, ale já když PDA připojím v XPčkách vytvoří se mi nové síťové připojení... Můžeš mít firewall který ho zakázal a proto to nešlo.. tim postupem co jsi popsal jsi nejspis zamezil vytvareni site a pripojuje se to jinym zpusobem Ale Vistu nemám a nejsem si jist že to co tu říkám má vůbec smysl
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    10

    Mne to ide aj so zaskrtnutou volbou Enable Advanced...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. activesync a vista - prestal chodit
    Od greed_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-06-2008, 11:59
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2007, 15:32
  3. ActiveSync a W. Vista
    Od Finalgrab v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:34
  4. Nefunkcni ActiveSync
    Od Henry13_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 22:41
  5. MDA Compact-nefunkcni synchronizace zprav pres ActiveSync
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-08-2005, 15:15