Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Klasicka bluetooth klavesnice a Windows Mobile 6

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Zdravim,

    doted jsem pouzival HP Folding Keyboard (nebo jak se vlasne jmenuje) s 4700. Nyni jsem presel na E-Ten 500+ ktera mi s puvodni klavesnici ale nefunguje.

    Nekde jsem zahledl, ze s Windows Mobile by ale mela fungovat i klasicka (velka) BT klavesnice? Je to pravda? Zkousel jsem googlit ale zadny ovladac nebo info jsem bohuzel nenasel.

    Muzete me prosim nakopnout spravnym smerem. Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Problem je v BT- eten zajiste nema od Broadcomm, ale od MS. Stejny problem byl treba u Dell Axim X50v s WM 5.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    JJ, to je mi jasne ze ty Folding nerozjedu na Etenu. Slo mi ale o to, ze na externi klavesnici pisu jenom ve "skole", kde si muzu dovolit plnohodnotnou klavesnici (ale ne zas notebook).

    Ted mi jde vylozene o to, jestli je moznost provozovat na MS stacku klasickou velkou BT klavesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Myslim, ze pokud klavesnice podporuje HID, tak by to melo jet i na MS stacku. Ale vyzkouset nemam s cim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    a nefungoval by na etenu broadcomm co je na netu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Ahoj,
    já provozuju s WM6Pro hlavně BT myšku a ta jede s HID driverem přímo ve WM6PRO naprosto luxusně.
    BT klávesnice (logitech DiNovo desktop) mi šlape taky pěkně ale jede jen US. Na přemapování kláves na CZ ale jde použít AEKmap a pak je to taky pohoda.

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    95

    Dik za info, tak nejak jsem si myslel ze to bude. Zkousel jsem ale dve BT klavesnice (nejaky Logitech a MS) a ani jedna nenabizela zadny servis po pripojeni. Zkusim najit nejakou noname BT a uvidim.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Klasicka mobilni klavesnice?
    Od TomBiker v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 20:47
  2. Klasicka EN klavesnice
    Od tom028 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2007, 12:33
  3. Klasická klávesnice přes USB
    Od a_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-07-2006, 05:27
  4. ozVGA & klasicka velka soft. klavesnice?
    Od sith v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-12-2005, 20:19
  5. Česká klávesnice fungující pod Windows Mobile 5?
    Od Miloš Strouhal v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 18:10