Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: activesync 4.5 a windows mobile 6 Problem

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    active sync 4.5 a windows mobile 6
    SYNCHRONIZACE NEUPLNA

    at uz s smartphone HP514 WM 6 standart
    nebo E-TEN 500+ WM 6 profesional

    nesynchronizuji se vsecky kontakty - jen cast
    ukoly vubec . jen ty co natukam do mobilniho zarizeni

    POMOZTE POTREBUJI KONTAKY A UKOLY i v smartphonu


    komunikace activesync 4.5 s WM5 (htc mteor) bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    cozpak mi nikdo nepomuze u tak zavazneho problemu?
    existuje nejaky jiny synchronizacni program krome ACTIVESYNC?
    UKOLY a KONTAKTY se nesynchnizuji uplně!
    windows media center je jen pro visty ze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Používám taky AS4.5 a nemám problém se synchronizací na WM6. Možná to bude ROMkou, zažil jsem i "nakoplý" AS a musel jsem kompletně reinstalovat OS v PC.

    zkusil bych HR a nové spárování, před tím v AS Soubor -> Odstranit mobilní zařízení, aby byl AS "čistý"


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus smazat vsechna partnerstvi a vytvor nova, popr. reinstaluj AS. Vic se asi poradit neda, kdyz nepises vic podrobnosti.:?

    Alternativou je exchange server-syncuju tak PC a 3 PDA. Rok a pul a zadny problem. EOutlook-je to placene,ale za to 100% fungujici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od GROOVEMAN
    active sync 4.5 a windows mobile 6
    SYNCHRONIZACE NEUPLNA

    at uz s smartphone HP514 WM 6 standart
    nebo E-TEN 500+ WM 6 profesional

    nesynchronizuji se vsecky kontakty - jen cast
    ukoly vubec . jen ty co natukam do mobilniho zarizeni

    POMOZTE POTREBUJI KONTAKY A UKOLY i v smartphonu


    komunikace activesync 4.5 s WM5 (htc mteor) bez problemu

    mel jsem stejny problem, vyresil jsem ho viz
    http://www.ce4you.cz/forums/view_top...589&dd=0&fi=20
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    zkus si najit na netu aplikaci ActiveTweak, pry dokaze takrka divy s activyncem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    vyresil jsem to
    hard reset HP 514
    uplne odinstal active sync 4.5
    a nove nainstall

    a uz to jede..
    ale divneee
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 20:05
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-04-2008, 22:27
  3. windows mobile 5 + wifi + activesync = jak?
    Od KENNY_FX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 11:03
  4. DHCP problem s Windows Mobile 5 a ActiveSync 4.2
    Od bero v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-09-2006, 20:33
  5. Windows Mobile Device Center and Sync Center - náhrada za ActiveSync
    Od Zdenek Malinsky v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 18:40