Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: P535 jak na GPS

  1. #1
    HoRa_ce4you
    Guest

    Zdravím mám nově P535 a zatím se mi nepodařilo rozchodit GPS poradíte mi někdo?

    Je nutné mít miniSD kartu?
    Zkoušel jsem různé freeware či trial, ale ani jeden se nechytl (např. gps test 1.03, RunGPS version is 1.2.8 build 257 trial 14d).
    Co je potřeba nastavovat mám WM5 CZ?
    Který COM mám nastavovat COM2?
    Můžete doporučit nějaký prográmek na testování, jakmile si to vyzkouším chci jít asi do TOMTOMa.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Ten samej problem mam i ja. GPS mam nastavenou standartne na hardware port COM2 4800 BAUD,software port COM 5, sdileni zatrzeno.Vsechny mozne programy co jsem zkousel tuto GPS najdou (zacne blikat i modra kontrolka), ale ani po 10 hodinach prijmu na volnem prostranstvi se neobjevi jediny satelit.Zkousel jsem factory reset GPSky,hard reset zarizeni i vytahnout baterku na noc.Nemate prosim nekdo nejakej napad na zprovozneni?



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od Bobek
    Ten samej problem mam i ja. GPS mam nastavenou standartne na hardware port COM2 4800 BAUD,software port COM 5, sdileni zatrzeno.Vsechny mozne programy co jsem zkousel tuto GPS najdou (zacne blikat i modra kontrolka), ale ani po 10 hodinach prijmu na volnem prostranstvi se neobjevi jediny satelit.Zkousel jsem factory reset GPSky,hard reset zarizeni i vytahnout baterku na noc.Nemate prosim nekdo nejakej napad na zprovozneni?
    RMA!!!
    Mel jsem stejny problem gps se detekuje, ale nechytne zadne sat. 3x jsem to reklamoval a 3x se me to vratilo s vymenenou deskou, nicmene porad to nefungovalo. Tak jsem si nechal poslat jinej kus. :no:

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    16

    Už se to tu někde probíralo... Já to mám takto a vše je OK

    Nastavení - Systém - GPS:

    Odzkoušeno: IGO, TomTom, Smartmaps.

    Taky je potřeba v samotných programech konfigurovat GPS (někdy)

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Ahojte,

    No mal som tiez tento problem, ale za 5 minut som ho vyriesil. Riesenie je jednoduche. Staci svoje p535 zobrat mimo barak, dom. Jednoducho nefunguje to vo vnutry.
    Takze sup sup do zahrad alebo na parkovisko.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    27

    Samozrejme nastaveno to mam stejne a GPSka byla na volnem prostranstvi asi 10 hodin.Vsechny programy ji fyzicky najdou, ale ona nezafixuje zadny satelit.Kdyz si dam vypis NMEA protokolu, tak se tam porad opakuji ty same cisla dokola.Nepomaha ani factory reset GPSky.Neni mozne nejak nahrat pocatecni almanach do ni?

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    20

    na GPS nemam nastaveny zadne porty, jen rychlost je na 4800. tomtom, ozi, igo atd. nemeli nikdy zadny problem



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2

    zdravim... muzete mi nekdo pomoct? mam nainstalovanej tomtom do p535, ale pise mi to "Chybi zarizeni GPS" ...zkousel jsem i ruzne nastaveni, jak tady pisete, ale nic nepomaha.

    diky za rady

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Zdar, mám ten samý problém, už se vám ho nekomu podařolo vyřešit, Pořát se mi ukazuje "chybí zařízení GPS (režim letadla). Už mě to začíná štvát, nevíte co s tím

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od insomnia
    zdravim... muzete mi nekdo pomoct? mam nainstalovanej tomtom do p535, ale pise mi to "Chybi zarizeni GPS" ...zkousel jsem i ruzne nastaveni, jak tady pisete, ale nic nepomaha.

    diky za rady
    Ahoj, musis kliknout v TOMTOM na vlevo dole na tu hlasku : Chybi zarizeni GPS, potom zvolit NMEA JINA GPS , nastavis rychlost na 4800 a port myslim na GPS port nebo jak se to jmenuje a das ok... tak 30 s to bude neco delat a pak uz by jsi mel schopny chytat signal. Pak chytnes signal a jedes :-)

Podobná témata

  1. SAR P535
    Od Rom4n v sekci P5xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2009, 10:40
  2. wap u P535
    Od Skacko v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 13:31
  3. P535 a GSM
    Od Tresik v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2007, 09:09
  4. P535 a tel. seznam
    Od hrosikjiri v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-07-2007, 06:28