Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mio p350 - dotazy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Ahoj, mam Mio P350 s GPS.. Chtel jsem se zeptat:
    1) na tom PDA je BT, ale kdyz to chci pustit pise mi to ze mam neco do toho nainstalovat.. ale nevim a to co to stejny s IČ co mam doinstalovat aby mi ten BT jel? Nebo to jde zprovoznit jen jako s PC ?
    2) Potom mam tam ikonku IE, ale nevim jak zprovoznit internet na tom PDA.. da se jit na internet pomoci toho BT ?!?
    2.1) Muze mi nekdo poradit jak to udelat?
    3) Kdyz pripojim mio prez kabel k pc, tak mi to napise ze IP adresa neni dostupna.. co to je? a jak ju zprovoznim?
    4) Kdyz mam pripojene mio k PC, tak asi treba po 20 minutach se jako kdyby odpoji, ale pritom mi pise ze je porat pripjene.. muze to byt treba USB dirou? Protoze kdyz jsem tam daval film, tak to jakoby vypadlo.. potom jsem to zapichl do jineho USB slotu v PC, a uz se ten film tam dal ok bez vypadku..:disgusted:
    Omluvte me hloupe dotazy, jak jsem psal, mam to poprve (PPC) a ikdyz je to asi blba vymluva, tak sem se pokousel co nejvic hledat.. jinak PPC me nadchlo a planuju misto mobilu poridit PPC nevim jeste jakych chtel bych procesor aspon 400mHz a GPS a GSM modul.. ale to uz je pak cenove asi nekde jinde ne dal bych do PPC tak 7000kč..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Kolego, chtel jsem vam odpovedet, ale vas prispevek je tak neprehledne napsany a problemy jsou tak divne popsany, ze se neni ceho chytit.
    Proc to prehledne nerozepisete do odstavcu?
    Proc poisujete problemy zpusobem "neco tam napise", "nejake hry" atd?
    Takto se da tezce pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Tak jsem to editoval, snad se bude odpovidat lepe
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Kudli3 muzu vedet kolik Ti je roku?
    Bohuzel Ti neporadim, nemam stejny model. Ale ten prvni dotaz - ad.1), kdo toto rozlouskne bude frajer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Proc kolik mi je? to jsem takovej idion či co?
    S tim prvnim dotazem to myslim tak, ze proste v tom je BT ale nemuzu skrze ne nic posilat, protoze to neni jak na mobilu chce to prej doinstalovat neco.. zitra napisu presne co.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    10

    ocenil jsem kvalitni prispevek od Carbika ), takze kudli3 - kolik ti je roku?
    ad 1) jsem docela zvedavy, co to chces instalovat. BT proste zapnes a jedes, neni co resit...
    ad 2) proste si nekonfiguruj pripojeni k siti, podle toho co pouzivas. Jestli myslis pres BT + mobil, tak musis mit sparovane PDA s mobilem a dalsi nastavovani je hlavne v mobilu. Podrobny navod najdes jinde na ce4you.cz
    ad 3) tipuju, ze problem bude v PC a ne v PDA
    ad 4) Jak vypada to jakoby odpojeni? ActiveSync ti pise, ze je zarizeni pripojeno a ty se na PDA nemuzes dostat???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    S tim bt mi to pise presne:
    V tomto zarizeni neni nainstalovan zadny hardware s technologii Bluetooth.
    No a s tim BT nejde nic delat..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    a nebude to nahodou tim, ze MIO P350 nema BT?
    Specifikace:
    http://www.mio-tech.be/en/gps-naviga...ifications.htm

    Neni to nahodou tak, ze jsi si nainstaloval program, ktery je univerzalni a nabizi spusteni BT i Tobe a to i kdyz ho tam nemas?

    ad3) neco podobneho jsem myslim zazil, ale musis to hlaseni napsat presne a pak ho tady nejspise nejdes (resilo se to potom nejakou upravou v registrech)

    Mam sto chuti toto "chaos tema" smazat, prijde na to casem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    27

    Aha, ale potom teda proc je v Start->nastaveni->pripojeni ikonka Bluetoth a Infra.. (přenést) :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    nevim, ja tam mam zase "prenest" pro zapnuti infra a pritom Irda nemam :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mio P350
    Od palo1_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 21:55
  2. Mio P350 - zkušenosti
    Od Visor v sekci Mio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 13:10
  3. Mio P350
    Od jurajB v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2007, 18:48
  4. Jak rozjet GPS na P350
    Od Brejn_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 10:43
  5. MIO P350
    Od Klf_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2006, 12:05