Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: TT6 - zobrazování na výšku/ na šířku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mám asi opravdu přihlouplý dotaz - přešel jsem z TT5 na TT6 a nemohu najít to, kde se nastavuje, aby byl TT6 na displayi na šířku. U starší verze mi to fungovalo - PDA jsem měl standardně na výšku, když jsem zapnul TT, tak ten byl na šířku. V TT6.... nevím. Poradíte, kde jsem co přehlédl?

    Dík. Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od TomTomX
    Ahoj, mám asi opravdu přihlouplý dotaz - přešel jsem z TT5 na TT6 a nemohu najít to, kde se nastavuje, aby byl TT6 na displayi na šířku. U starší verze mi to fungovalo - PDA jsem měl standardně na výšku, když jsem zapnul TT, tak ten byl na šířku. V TT6.... nevím. Poradíte, kde jsem co přehlédl?

    Dík. Tom
    Bohuzel toto opravdu v sestce nejde :-( , takze bud musis prepnout pred spustenim tomtoma nebo nainstalovat TomTomLauncher, ktery to umi.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dík, zkusím to.....
    Tom
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Mě to bohužel nefunguje. Při spuštění se sice displej otočí jak chci, ale nespustí mi to TT6. Na displeji je pak hláška : "Soubor ´TomTom Navigator´ nelze otevřít. Buďto není digitálně podepsán důvěryhodný,m certifikátem nebo nelze najít jednu z komponent. Zkuste tento soubor reinstalovat či obnovit".

    WM5 - TT 6 - verze 6.030 instalovaná v paměti.

    EDIT: Tak už to funguje. Udělal jsem chybu v linku ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    To jsem rád. Přidám odkaz na poslední verzi této utility:

    http://birdie.porcus.cz/item/spouste...obile-pocketpc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    U PDA s vysouvací klávesnicí stačí tuto vysunout, WM se sami přepnou do landscape - tím i v TT. Nebo namapovat otáčení displeje na HW klávesu (klidně i vzhůru nohama )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    82

    Není to problém i u Smartphonu? Mám Voxe a TT5.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SMS "na šířku"
    Od manman v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 20:40
  2. Navigace s možností omezení na tonáž či výšku
    Od Hokky v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-11-2007, 11:30
  3. program zaznamenávající nadmořskou výšku, převýšení, rychlost
    Od Edan_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 16:05
  4. Přepočet výšky nad elipsoidem WSG84 na výšku nadmořskou
    Od Karm v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2006, 17:10
  5. LOOX 720 a přepínání na šířku/na výšku na jeden dotek/stisk
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-11-2004, 17:56