MIO A701 a GSM banking
Ahoj, dosud jsem používal na svém tel. GSM banking, po přechodu na MIO zjišťuji, že zřejmě nepodporuje SIM toolkit. Lze to obejít nějakým SW, nebo se s tím musím smířit? Děkuji
prečo nie? ja mam sice Sk Orange a vojdem do menu programy a tam mam orange menu (sim toolkit)
skus pohladať
skus pohladať
Nevím kde hledat problém u pegasu banking šlapal bez problémů ale když jsem přešel k o2 tak mi po aktivaci mio zprávu banky zapípne nabídne ale neotevře a zmrzne.Když dám simku do telefonu od o2 takto přečte v pohodě.
Poradte prosím jestli už jste někdo na tenhle problém narazil.
díky
Poradte prosím jestli už jste někdo na tenhle problém narazil.
díky
Tak to vypada že gsm bankink je jenom muj problem.Zatim jsem byl v O2 ochotně mi vyměnily simku ale bez vysledku ,podruhy už mě poradily jenom abych si povýšil firmwer, a tomu taky moc nerozumim protože mám R64
a jestli jsem to správně pochopil tak je novější než R 65 takže jsem koncích.Mio mi prostě bankovní kodované zprávy nepřečte.Poradte prosím někdo .
a jestli jsem to správně pochopil tak je novější než R 65 takže jsem koncích.Mio mi prostě bankovní kodované zprávy nepřečte.Poradte prosím někdo .
Mám podobný problém - na mobilu jsem měl nabídku T-mobile, GSM banking, dopravní info atd., ale na MIU tyto volby nemůžu najít. Když mi přijde zpráva z banky (např. kód při internetovém přihlašování), objeví se to, co potřebuju, tj. ono menu, ale nevím, jak se do něj dostat jen tak. Nikde jsem to v Programech ani Nastavení nenašel :( Upozorňuji, že mám WM6.1 od Swtose.
ja jsem ho ve složce programy taky nenašel, ale v spb pocket plus jsem si dal přidat položku do today pluginu a v seznamu programů tato ikonka je...