Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Tomtom 6 - plánování trasy průjezdy

  1. #1
    rostama_ce4you
    Guest

    Zdravím,

    chlapi koukal jsem na můj navigační SW TT6 a teď jedeme z Ostravy do Chorvatska. Mám mapy 680.... a když zadám cílové místo Makarská tak mi to optimalizuje nějakou trasu. Když chci jet určitou trasu třeba Brno, Bratislava, pak přes Maďarsko atd., tak potřebuji zadat průjezdní města. Jenže když plánuji itenerář, tak to po mě chce i ulici v tom městě a to já přece nechci, chci jen držet trasu přes určitá města a ne jezdit někde do nějaké ulice v centru.

    Díky za pomoc při sestavení trasy.

    Přeji vše krásnou dovolenou, odpočiňte si a hlavně se ve zdraví vraťte domů

    Rosťa
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Pro zadani prujezdniho bodu zadej CENTRUM MESTA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    A jak na to, když chci jet Chorvatsko, ale ne přes Maďary, ale přes Rakousko? A Rakousko je v jiném mapovém souboru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Bohužel, budeš muset použít dvě sady map . Jednu např. k naplánování trasy přes ČR a Rakousko až k hranicím, potom přepnout a pokračovat s jimou mapou (EE 680). Jinak to nejde. Teda jde, použít nejdřín v ČR EE680, na hranicích přepnout na mapu s Rakouskem pro průjezd, no a na hranicích opět EE680.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nemuzu ted odzkouset (mam rozbite PDA) ale pokud si zadas itinerar (postupne si pridas body z jednotlivych map) pak v podstate jenom prepnes mapu na hranicich a trasa se nacte
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Presne tak. Itinerar jede pres mapy. Vzdy zobrazi v seznamu preskrtnutim, ktere body jsou na jine mape, nez je momentalne nactena. Jedina nevyhoda je, ze musi mit GPS signal, aby clovek videl, kudy ho to zene...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    44

    Dandak: pokud chces jet do Chorvatska pres Rakousko, pouzij mapu central europe plus a nemusis pouzivat zadny itinerar. Cilovy bod Makarska nejde zadat nazvem, ale musis si jej najit na mape a dat navigovat na nej. Pak ti to v pohode naplanuje cestu az na misto pres Rakousko. Pokud pak budes chtit podrovnejsi mapu, muzes po vyjezdu z Rakouska prepnout na EE.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    TO hrabe: díky, zatím nejlepší rada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    No myslím si,ale že nejlepší je použít mapu Eastern Europe 680.1536 - tato má i průjezdní mapu Rakouska a přibylo tam i dost bodů zájmu..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Itinerář, plánování trasy
    Od Gurun_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-11-2010, 11:34
  2. plánování trasy v PC
    Od knorek v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 07:37
  3. Nelogicke planovani trasy
    Od vladas_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 12:52
  4. Itinerář, plánování trasy na PC
    Od Prag78m v sekci TomTom
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-09-2006, 07:48
  5. TomTom Mobile - planovani trasy bez prijimace GPS
    Od VP v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 15:43