Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Mda Compact 1 a WM05

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravím, potřeboval bych přehrát na mda compactu WM03 na WM05, bohužel jsem to na jednom zkoušel a mda jaksi odešlo ) Proto bych se chtěl zeptat jestli mi někdo nedáte přímo přesnej návod, či nejste ochotni (pokud to vůbec jde) to přehrát (na nejakým tom drobáku se dohodneme).

    díky za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na MDAC WM 5 jaksi nejsou. :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od jerry kondor
    bohužel jsem to na jednom zkoušel a mda jaksi odešlo
    To jako vazne? Nedivim se tomu ze vam to zheblo.. Ale ze jdete a neco nahravate nekam kam to vubec nepatri a pritom si nikde neoverite ze by to vubec mohlo fungovat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    )) já bohužel našel návod ) proto jsme to zkoušel, kdybych ho nenašel, pak bych to nezkoušel ) a jestli jsem si to neověřoval ? našel jsem nekde na foru kde kdosi komusi radil ze pokud se mu tam nelibí klavesnice a ovladani at tam hodi WM05....ano povedeny zertik )

    počítám že ten compact opravit již nejde že ?

    a ted dalši vec, nevite teda nekdo jak zamezit dvojitemu odesilani sms a zasekáváni se ve frontě? coz byl ten důvod experimentovani )

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha, no to je pekny zertik, WM5 na MDA Compact I neexistuji. Opravit zkusit jedine opetovnym prehranim zpet na WM2003SE, pokud jeste funguje Bootloader, pokud nefunguje, muzete to prodat na dily..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Bootloader nefunguje, nebo se mi ho alespon nepodarilo spustit.mackal jsem co se dalo )) ale opravdu: bootloader nejede ale telefon reaguje na usb pripojeni a na display se píše serial v 1.04.. nebo usb v 1.04 pokud se nepletu.
    s těma sms mi zrejme neporadite ze ?

    rad bych rekl ze jsem opravdu googlil a ptal se kde jsme mohl.. z nouze jsem se zde registroval na foru, bohuzel to mela byt zrejme prvni vec, ale ja jsme o tomhle foru netusil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ale to je prave ten Bootloader, kdyz sviti Serial 1.04 ci USB 1.04.. Pripoj to k PC, spust upgrade znovu, tentokrat ten spravny, tedy WM2003SE a rekni co to dela, zda se ti rozjede flashovani a zda to probehne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Vsechny návody co jsem nasel koncily nebo začinaly active synch což ovsem nejde protoze pocitac nepozna ze jsem pripojil usb zarizeni....
    ja nevim asi jsme vygoogloval spatny navody....nemel by jsi prosimte odkaz na spravnej navod ? ci nemohl by jsi mi vse potrebne poslat na email ?
    vím ze asi obtěžuji, ale uz se tim zabyvam aktivne asi 3 měsíce...hloupej snad nejsem s PC mi to vcelku jde ale s timhle..moc ne no )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    ted se dívám na tvuj profil....bohužel jsme mda poslal do prahy poštou do servisu.. bohužel ke tvoji konkurenci, kterou pochopitelně nebudu jmenovat, protože jsme zrovna spokojen nebyl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A jaky navod mas presne na mysli? Ja zadne navody nemam, jediny navod o kterem vim je ten co najdes na titulce ce4you. Zkousel jsi to zarizeni flashnout zpet na WM2003SE, drive nez jsi to zaslal do toho "servisu"? Ja kdyz pripojim MDA k PC tak se take netvari ze by neco rozeznal, jen se ozve standardni zvuk pripojeneho hardwaru. A i v takovem pripade mi flashovani probehne korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    NE, protoze se nikdy k pc nepripojilo...ani tak jak ty rikas..smutny je ze jsme ho ted dal do usb nez jsme ti odepsal a buhvico tak se po 5minutach pripojilo tak jak ty rikas... a prave te dpo dalsich 5 zase odpojilo ))))

    nic kazdopadne nejak reaguje....

    prosimte, kde stahnu proto WM2003SE ? i stou flash na ROM kdyz jsem to tenkrat shanel bylo nejak vic verzi a nerad bych to zvoral zase...
    nehoil by jsi mi sem strucnej navod ? popr odkaz na presnou verzi co pojede ?

    jinak zatim diky moc za ochotu, moc nechapu proc mi to v praze neopravily, kdyz je to podle tebe tak jendoduchy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Ja jsem ale nikde nenapsal ze je neco jednoduchy. Jen se ti snazim vysvetlit co bych s tim MDA delal ja nez bych to vzdal a hodil ho do srotu.. Porad nechapu o jaky navod se ti vlastne jedna? Ten tvuj Compact je ten od ceskeho T-mobilu? Mluvil predtim cesky, nez se ti podarilo ho odpravit? Jinak pokud je to Compact od ceskeho T-mobilu, ten update lze najit na jejich strankach. Pokud ho nenajdes, muzu ti ho poslat do emailu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Ano je to on, bohužel T-mobile.cz tento frimware nebo co to je nema..ma ho jen pro mdaII dokonce jsem tam tenkrat volal a nic... rekli mi ze by to mozna jelo i s tim pro mda II
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od jerry kondor
    rekli mi ze by to mozna jelo i s tim pro mda II
    To jako vazne jo? Tak jsi to tam mel nahrat a pak zadat odskodne za zniceni zarizeni ke kteremu by doslo vlivem zcestnych informaci ktere ti v T-mobilu podavaji.. Rekni email a ja ti tu oficialni ROM na T-mobile MDA Compact I poslu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Jo, ti rikam ze jsem se opravdu ptal vsude mozne, jen jsem nevedel o tomhle foru a v Brne ze servisu atd proste nikdo nic a ja vzdy bejval kutil ) tak jsem si rikal ze to risknu..ze to urcite nejde znicit ) a pak uz sjme jen slychal ze jsme to znicil )

    Jerry-Kondor@seznam.cz

    jenom jsem se v tom trochu ztratil...kdyz jsem to prehraval tenkrat tak byl soubor jako na prepsani ROM a potom windows mobile a ty mi rikas at prehraju windows mobile, a pritom mi na email chces posilat frimware na prepsani rom, takze v tom mam trochu hojek.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Je WM05 na mda 2
    Od macek007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-03-2008, 22:37
  2. HP5550 a WM05
    Od mistreja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-03-2007, 07:54
  3. Agile messenger pre WM05
    Od scenic v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 193
    Poslední příspěvek: 13-12-2006, 12:54
  4. WM5torage pro wm05
    Od vario v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 15:56
  5. WM05 na Nokia 6708
    Od Wolfov_ce4you v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-02-2006, 12:10