Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Podsviceni (backlight) u N560

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    NA 720 pouzivam utilitu Backlight PowerToy - ARMV4.exe pro nastaveni ruzneho podsviceni pri napajeni z baterie a ze site. Na 560 to nechodi (WM5).
    Nevite nekdo o reseni pro 560ku?
    Proc to tam proboha FS nema ????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Proč to nechodí nevim, ale máš to ve win defaultně nastavitelný a to v menu "napájení" proč tedy nějaký program ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    V menu Napájení mám 2 karty:
    1. Napájení - tam je pouze stav baterky
    2. Upřesnit - tam je nastavení za jak dlouho se PDA samo vypne

    V menu Podsvícení mám:
    1. Jas - pouze jeden! ( i blbá HP 1940 to měla rozdělený na aku a AC)
    2. Napájení z baterie - tam se nastavuje za jak dlouho se vypne podsvícení
    3.Vnější napájení - taky jen nastavení vypnutí podsvícení.

    Tak kde je ve win nastavení intenzity podsvícení podle napájení?
    U Loox720 to taky není a řešila to právě ta utilita. Měl jsem ji tady z fóra mimochodem.

    EDIT
    Navíc když si omylem za tmy stáhnu podsvícení na nulu, tak si musím na PDA posvítit, protože se při tapnutí už samo nerosvítí (zaškrtlé to je). To 720ka taky nedělala!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jj to je holt FSC... mel sem jiz spousty pda... HP, ASUS, i starsi looxe, bohuzel FSC zapomina na ty nejzakladnejsi funkce na ktere sme vsichni zvykly. Nenadelas nic. Ja sem funkcni soft na podsvetleni take nenasel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    Ja na (nejen) tohle pouzivam free aplikaci TodayWarrior, kde si intenzitu jasu muzu jednim tapnutim nastavit primo z obrazovky Dnes podle potreby a situace, do obrazovek nastaveni podsviceni sem nevlez uz ani nepamatuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    0

    V Power a Backlight settings se nastavuje interval v minutách vypínání podsvicení tak napájení zařízení a zvlášt pro baterku a síť. Přístup k tomu je hned přes ikonu/indikátor baterie v pravém rohu standardní obrazovky.(už je o tom příspěvek výše, o kartách...)

    Intenzitu podsvícení měním přidržením pravého dolního tlačítka a šipkou doleva nebo doprava. (Pravda, nedělá to žádný automat, program, ale člověk sám ) Aplikaci na ON/OFF řízení osvětlení LEDek (podvícení tlačítek a ty dvě ledky na indikaci wifi/BT/nabíjení) mám Looxlight, na vypnutí displaye mám aplikaci ScreenOff (nebo Media Player) - aplikace získány odsud z jiných diskuzí. Nepochopil sem asi smysl příspěvku, proto jsem napsal své řešení, za to se kdyžtak omlouvám :-).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Pre tych nechapajucich on mysli toto.Zial tiez neviem o nejakom rieseni,mozno by stacilo vyhladat zmeny v registroch,ktore nastanu po instale tej utilitky a aplikovat ich v N560,mozno sa to da,neviem,hmm.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00226010_Screen005_Kxk.jpg 
Zobrazení: 65 
Velikost: 21.5 KB 
ID: 6705  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Ano,to je presne ono. Vsechna vyse uvedena reseni take pouzivam, ovsem aut. prepinani to nenahradi. Nu, co se da delat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Nevím co jsem s mojí n 560kou udělal, nepamatuje si při novém zapnutí tlačítkem úroveň předchozícho podsvícení, zůstává na nule. Musím pracně po zapnutí na nepodsvíceném displeji znovu vyjet posuvníkem.
    Může někdo poradit co nastavit ?
    -------
    n560, SD 4GB Transcend, TT6, iGo, SmartMaps.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Tak to nevím, ale mám jiný související problém. Pokud je to v nastavení zaškrtuto, mělo by se podsvícení po stisku hw klávesy nebo tapnutí rozsvítit. Ovšem to mi nefunguje. Pokud např. v noci omylem stáhnu v PocketPlus podsvícení na nulu, nezbývá než si na Loox posvítit atrfit se znovu na ten posuvník. I když, teď už mám regulaci podsvícení pod hw tlačítkem, které to řeší. Také vám to takto nefunguje? Na 720ce to chodí ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Děkuji za odpověď, pod levým dolním tl. mám přidružené podsvícení, tam ale po zapnutí to taky zůstává na nule. Snad by se to mohlo nastavit v registrech, na to si ale netroufám...(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Ja mam take pod levým dolním cyklickou zmenu podsviceni o jeden krok nahoru, z nejvetsiho to jde na nulu, a porad dokola, to funguje.
    Ale to ze se to neozsviti po tapnuti mne pekne stve. Wokna proste dal fungujou potmě dokd nějak ručně nerozsvítím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    10

    Mne sa podsvietenie da regulovat aj cez tlacitko today + sipka vpravo alebo vlavo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Aha, tak to jsem neznal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    17

    Zdravím,
    měl jsem stejný problém u N500
    -po zapnutí najelo zařízení vždy s vypnutým podsvícením a potom jsem ho musel ručně zapnout...
    Pomohlo mi, když jsem v nastavení-systém-podsvícení-napájení z baterie (vnější napájení)-zakřížkoval "Zapnout podsvícení po stisknutí tlačítka či po klepnutí na displej"
    Teď mi zařízení najede vždy se zapnutým podsvícením :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2008, 13:02
  2. nastavení backlight X500 WM6
    Od som.dav v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 28-05-2007, 18:14
  3. 1. FS Loox n560 & 4GB PQI HighSpeed 150x - 2. Podsvícení kláves
    Od Danthez v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-01-2007, 22:23
  4. h4150 - backlight
    Od -jon2- v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2003, 11:04
  5. Backlight na 3850
    Od omni v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 26-02-2002, 20:31