Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Synchronizace casu PDA podle GPS casu v TT6

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Vcera jsem zjistil, ze mi TT6 neumi seridit spravny cas na PDA podle GPS. Mel jsem cas rozjety asi o 45 minut a narizeni se nekonalo. Asi pred dvema lety jsem tu popisoval, co tomu u TT5 a n35 brani, ale skleroza pracuje a hledani neprineslo vysledek.

    Poradite mi, nekdo ?

    Samozrejme, v TT - stav GPS se zobrazuje UTC cas spravny, ale cas PDA se nenaridi.
    ( iGo2007 mi synchronizaci provede spravne.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ja som na to pouzival tusim GPSgate, alebou nieco take. bola to mala app.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    No, ja dosud zil v domeni, ze TT to narizuje automaticky, ale asi to tak nebude :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    mds mds je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Rovnez jsem narazil na tento problem ve snaze rozchodit TT6 na PNA. Funguje to az na systemovy cas, ktery se nesyncuje.
    CO jsem vycetl, tak GPSgate ( http://franson.com/gpsgate/guide.asp?platform=ppc ) umozni pouzivat GPSku vice programum. Ale nedari se mi najit soft, ktery by nejlepe bezel na pozadi (rozumej v tray), a jednou za cas syncnul hodiny z GPS se systemovym casem. Nevite nekdo o necem? Nebo nemate tento problem nekdo vyresen?

    Jakekoli podnety vitany
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    GPS Dash2 umí synchronizovat čas, ale obávám se že o běhu na pozadí nemůže být řeč.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Mě GPSDash pod WM6 neběhá
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Synchronizacia casu
    Od Stegho v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-09-2010, 13:01
  2. ActiveSync a synchronizace casu
    Od st.tom_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 13:49
  3. Budik a posunuti casu....
    Od SpeedyTuning v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 21:52
  4. zmena formatu casu
    Od von.Dra v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 10:32
  5. Posun casu pri synchronizaci
    Od xhladi07 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-06-2005, 18:13