Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 67

Téma: Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Ahoj
    nevíte kde by se dal P3300 odblokovat pro české operátory.
    Dovezl jsem si zařízení ze zahraničí a české simky to prostě blokuje. Našel jsem jen jednu firmu, která to dělá a ta za to chce 2000. existuje nejaký jiný postup? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    451

    To aladinko:
    ROM od T-mobile SK mam. Cize ak mas zaujem, poslem. Zaloha samotna ti bude na nic, nespustis ju ani na PDA, kde bola urobena po flash, nie to este na cudzom PDA.

    To netino:
    Ak sa ti to stale nedari, daj vediet cez ICQ alebo SS, poriesime.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    Ahoj dnes jsem vyzkoušel Artemis Touch 3.01 WM6 WWE ROM, 5.2.1921 SDHC (Full, Lite and Vanilla) a paráda vřele doporučuji.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=342298

    Můžete ji stáhnout zde odzkoušeno na HTC P3300
    ARTEMIS TOUCH 3.01 WM6 5.2.1921
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    10

    *
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Funguje tam správně wifi i BT ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mam Vanillu uz nejakej mesic a vse funguje jak ma. Mel jsem i Touch, ale preferuji radeji cistsi system. Jedine co nefungovalo ani v jedny rom je zvuk pro prichozi maily. Proste to nezahraje ikdyz je nastaven zvuk. Nevim kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Zdarec,flashoval jsem až jsem doflashoval.Jsem kapku zoufalý.Naflashoval jsem si:Artemis_Touch_4.0_Full_with_4_sided_cube,do Orbitu.Vše jelo O.K. Chtěl jsem pak zkusit jinou ROM a nikam jinam se nedostanu než do obrazovky kde mi svítí HTC IPL 3.15.0001 SPL 3.15.0000 GSM 03.07.90 OS 3.4.0.0. a nic víc.Zkoušel jsem bootloader profil /trikolora/ připojil k PC zkusil uspl, i RUU 3 % a nic víc.Nesetkal se s tím někdo? Jak z toho ven?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    5

    zdravim, vo vseobecnosti ked nie je flashnuty USPL (SPL ine nez same jednotky myslim) tak sa da flashnut iba original ROM, takze treba stiahnut origos rom a flashnut, potom treba flashnut USPL a ktorukolvek inu rom pre toto zariadenie. origos rom treba kuknut na forum.xda-developers.com -> artemis
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Tak jsem to dneska ráno zkoušel tou originální ROM od O2 a nic.Dal jsem do trikolory a zkusil flashnout,nic Nenašel zařízení.Je zle? :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    5

    po nastartovani v bootloader mode a pripojeni usb kablom sa na displeji musi zobrazit USB ikonka - mas ju tam? a skusal si flashovat aj wm5 aj wm6 od o2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Skus flashovat z microSD. navod na wiki.xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ikonku USB tam mám,ale stejně nic.Když bych odpojil USB,tak by tam ta ikonka neměla být?
    To- PHSnake: mohl by jsi mi obecně vysvětlit oč jde? Anglicky moc neumím.Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    1-premenuj XXX.nbh na ARTEIMG.nbh
    2-skopiruj na SD kartu(musi byt FAT32)
    3-pusti bootloader
    4-ak mas spravnu verziu ROM tak malo by sa zobrazit "potiahni dole" vlume slider
    5-potiahni a malo by zacat flashovat.

    ale zasa je to pisane kuchynskou AJ takze pozri si, je tam aj obrazok :-)

    ad 1) predpokladam ze vies ze s origos RUU.....exe (okolo 40-60MB) nbh vytiahnes winrarom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    To PHSnake:Zkusím to.Jinak je mobil mrtev?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    potom skus o2 UK ship alebo TMOUK ship alebo tusim wm5 o2uk
    pokial nepomoze ani jedna jedine servis (tusim to vie prepalit GSMobile za asi 400CZK)
    mne pomohol SD flash TMO-UK asi pred jeden a pol rokom... a potom hned USPL
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Shanim origo ROM na Artemise
    Od parizek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 16:39
  2. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 18:58
  3. sdhc 8GB pro Artemise
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 17:45
  4. Lokalizace WM6 na Artemise
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 10:18
  5. Přeflashování Artemise
    Od aquastorm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:52