Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 67

Téma: Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    21

    Tak toto je bomba http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335674

    Ten kto má záujem o čistú, rýchlu ROM-ku na CE OS 5.2.1921 nech vyskúša.
    Ja som prešiel všetkým čo sa zatiaľ objavilo(Tom,Fracon,Meschle,NikMel), ale toto je na najlepšia voľba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    aj ja pouzivam Artemis Vanilla 2.0 WWE ROM, je dobra ale mohol tam dat aj audiomanager, total commander atd. Ale tie si dohram aj sam. Inac v pohode romka
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    tak na toto nemam odvahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Až ji jednou najdeš, budeš si říkat: Čeho jsem se já vůl bál?:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Ma niekto skusenosti s touto ROM?????
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=329453

    Mal som ju do dnes len jedina vec ma nej stve neviem ako vyvolat aplikaciu ktora vytvori tu kocku na ovladanie prstom.
    Inak som velmi spokojny s touto romkou.
    Teraz si tam dam Black & Blue v4.2 WWE For HTC Artemis romku a uvidim aka je.Vyzera byt cool.
    Je tam aj neaka EXT ROM????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od FOXXX
    Až ji jednou najdeš, budeš si říkat: Čeho jsem se já vůl bál?:sarcastic:
    no,ja se bojim,ze ji nenajdu.neumim totiz anglicky,jsem jeste ze stare skoly a tam byla jen rustina)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od dr.roman
    Citace Původně odesláno od FOXXX
    Až ji jednou najdeš, budeš si říkat: Čeho jsem se já vůl bál?:sarcastic:
    no,ja se bojim,ze ji nenajdu.neumim totiz anglicky,jsem jeste ze stare skoly a tam byla jen rustina)

    Ja tak isto.A preto niekoho prosim keby mi to prelozil.THX
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od dr.roman
    no,ja se bojim,ze ji nenajdu.neumim totiz anglicky,jsem jeste ze stare skoly a tam byla jen rustina)
    Tak to je jiná, já už stihl ruštinu jen rok snad by na to měla jít nainstalovat čeština od sunnysoftu, ale zbytečně to brzdí chod. Nebo teda ne zbytečně pokud ang. vadí, ale brzdí Snad se dočkáme i nějaké české, povedené ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    43

    Citace Původně odesláno od FOXXX
    Citace Původně odesláno od dr.roman
    no,ja se bojim,ze ji nenajdu.neumim totiz anglicky,jsem jeste ze stare skoly a tam byla jen rustina)
    Tak to je jiná, já už stihl ruštinu jen rok snad by na to měla jít nainstalovat čeština od sunnysoftu, ale zbytečně to brzdí chod. Nebo teda ne zbytečně pokud ang. vadí, ale brzdí Snad se dočkáme i nějaké české, povedené ROM
    no jo,budu doufatasi bych to nejak prelouskal,ale byla by to pro mne ztrata komfortu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Ahoj lidi mám proplém s upgrade podle návodu http://radekhulan.cz/item/htc-artemis-mda-compact-iii-upgrade-na-wm6/categor- po startu uspl (předtím HR, zakázany T-mobile instalace z ExtRom2) proběhne 70% pak skok na 100% konec dos okna bez hlášky success, najetí okna sw updatu ROM - není v popisu. Na milouškovi tučňák a neproběhne restart milouška. Mám T-mobile MDA Compact III. Co s tím neřešil jste to někdo? Dík za pomoc

    Nejedna se o muj fon ale kamosov.Ma SPL 1.13.0000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    to co píšeš je v pořádku. Jak ti po zavření dos okna naskočí to updatovací, tak to odklikej, jako když flashuješ. po proběhnutí operace (někdy to na poprvé nejde) se teprve telefon restartuje a už bys měl při startu vidět SPL: 1.11....... pak normálně spustíš vybraný flash
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Citace Původně odesláno od FOXXX
    to co píšeš je v pořádku. Jak ti po zavření dos okna naskočí to updatovací, tak to odklikej, jako když flashuješ. po proběhnutí operace (někdy to na poprvé nejde) se teprve telefon restartuje a už bys měl při startu vidět SPL: 1.11....... pak normálně spustíš vybraný flash
    Pre istotu Ti napisem co sa deje uplne doslovne:

    konecne som sa odhodlal k flashnutiu mt a mam nasledovny problem: Problem sa nachadza uz v bode 1. Po spusteni programu start_uspl.exe mi priebieha vsetko v norme ... az na to ze rata to dam dolu v tom dosovom okne pravdepodobne v percentach 0....10....20...30...40...50...60...70...100 Proste to vynechalo 80 a 90. To tak ma byt? Druha vec Fon sa mi restarti a tma.. uz sa nespusti.. Musim ho odpojit od usb a potom restartit na a fici s tym SPL 1.13.0000 a nie s SPL 1.11.0000 ako pisu v navode ze ma ficat. Kde robim chybu alebo co je na faka? Skusal som to doma na viste kde si emulujem xp... a taktiez v robote kde mam xp.... chova sa to vsade rovnako... hm?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    78

    to přeskočení 80 - 90 je normální. Potom by měla naskočit ta flashovací obrazovka, proklikáš se potvrzeními a upozorněními proběhne progressbar do konce a pak se restartuje. Někdy to jde na poprvé, někdy třeba na popáté. Zkoušej, jde to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    FOXX: mam rovnaky problem.(bootloader, stopne sa flash pri 3%) Myslim, ze jedine riesenie je FLASH originalnou T-Mobile SK ROMkou alebo navsteva servisu. Tu romku zhanam aj ja, ak by sa mi podarilo ju zohnat, tak sa ozvem. Popripade ak by mal niekto zalohu originalnej ROM a bol by ochotny mi ju poslat, velmi by mi pomohol. Dakujem.

    Edit: Sorry FOXX. reagoval som na uz neaktualny prispevok, ale v podstate vsetko o com som pisal pre mna plati.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od FOXXX
    no tak jsem se taky dostal tam, kam jsem nechtěl... u MDA C III mi po SR svítí jen obrazovka t-mobile a to je vše.. HR nepomohl, při pokusu o instalaci ROM v "bootloaderu" mi jedna exne na 3 a druhá na 2%... prosím o radu
    Mám ten samej problém nevíte někdo prosím co s tím???????
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Shanim origo ROM na Artemise
    Od parizek_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 16:39
  2. HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......
    Od Losos_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 366
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 18:58
  3. sdhc 8GB pro Artemise
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-04-2008, 17:45
  4. Lokalizace WM6 na Artemise
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-08-2007, 10:18
  5. Přeflashování Artemise
    Od aquastorm v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:52