Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zprava ze site (O2)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Zdravim vsechny,
    mam na par dni zapujceny M700 s WM6 a pri vlozeni SIM O2 mi neustale chodi na display sms "Zprava ze site" a v textu je misto kde se nachazim, Mesto - Centrum , je to stejne jako na mobilech Zpravy o bunce kdy vam O2 na display hazi pozici podle BTS dosahu.
    Bohuzel nevim jak to vypnout a zacinam z toho byt opravdu dost mimo .. treda deset minut klid a pak behem 2 minut 10 zprav .. to je fakt nabednu

    Hledam jak divej a nenachazim nikde nic :/ HEEEEEELP PLLLLLLLS
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    41

    Nemám sice ETENa, ale předpokládám, že to bude součást OS:
    Tapni na ukazatel signálu, dej nastavení a v poslední záložce jsou kanály.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Tak to bohuzel neni to co mas namysli .. kanaly broadcastu jsou vypnute to jsem jiz stejne kontroloval .. tohle je sluzba operatora .. pod WM5 v Artemisu me to nedelalo, A701 s WM5 take ne . ma takovy zly dojem ze to bude problem s WM6 a O2

    aff to je desivyyyyyy .. ja snad radeji ozelim zvuk sms .. ale stejne pak musim treba 10zprav s timhle zvastem pojedne odklikat ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    mám WM6, mám operátora O2, ale nemám toho ETENA a nedělá mi to ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    3

    Mam E-TEN M700 WM5 se SIM u O2 (porad rikam Eurotel) a otravne zprávy site jsem si musel vypnout v Nastaveni telefonu na karte "Ostatni". Tam je polozka Zpravy site "Vyp".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Mno dnes sem ho musel uz vratit,silne nerad tedy priznavam
    Bohuzel ta volba co pises tam neni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Mám přístroj s WM 5 i 6 a volba tam je.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1

    Mel jsem ten stejny problem (M700 WM6en), v nastaveni Appreciation software jsem si zrusil Zoom SMS. Nevim teda jestli je to dobre nebo ne, zatim mi nic neprislo a sms chodi dobre, ale obavam se ze jestli jeste uvidim tu informaci o bunce tak pujde M700 do opravny z duvodu rozslapnuti
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    20

    Myslim, ze ZOMM SMS sis moc nepomohl...opravdu je to ve vypnuti Broadcast kanalu - vyzkouseno ;-)

    carbik: Necituj prispevek na ktery odpovidas, pokud je tva reakce nasleduje bezprostredne po nem, dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Tohle se mi stalo u Varia. Hrátky s nastavením jsem zkoušel, ale nepomohlo to. Ovšem softreset ano Stejná zpráva + nějaký další kód chodí jen při zapnutí zařízení / prvním přihlášení do sítě. Ale to mi celkem neva
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Prichozi SMS zprava - volby
    Od mamut_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-08-2010, 12:28
  2. Změny u SmartMaps - tisková zpráva
    Od Tiskové zprávy v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 20:07
  3. opakující se zpráva na displeji
    Od ok2shi v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-12-2004, 08:22