Jak důvěrně říkáte svému miláčkovi
K založení tohoto tématu mne vedla poznámka mé drahé polovičky:
Vezmi si tu svoji čumkastli a běž
S jakými jinými názvy jste se již setkali?
Vezmi si tu svoji čumkastli a běž
S jakými jinými názvy jste se již setkali?
"Odlož toho svýho ajpeka a věnuj se mě!"
A to mám kliku, protože předtím se všechny moje PDA jmenovali Jornada. Ale u iPAQka, sem ji to už naučil odlišovat [:)]
A to mám kliku, protože předtím se všechny moje PDA jmenovali Jornada. Ale u iPAQka, sem ji to už naučil odlišovat [:)]
Kačer - čili hračka pro starší věkem. Kdo v mládí netahal kačera, že.. :)
Ajpak je tedy u nás "malej kačer".
Ajpak je tedy u nás "malej kačer".
no ja uz si nepamatam, ako to bolo, ale mam iny dotaz. je to nejaka zena, ktora by mohla povedat, ze jej priatel ci manzel hovori PDAcko nejak "divne"? Je tu vobec nejake zena ?:-)
Tak se musím pochlubit. Včerejší první zkušenost mého bratra s připojeným iPAQkem k PC:
"... a pak tu MP3ku nakopíruju do toho pfalmfofa?"
Není ten svět krásný [:)]
"... a pak tu MP3ku nakopíruju do toho pfalmfofa?"
Není ten svět krásný [:)]
Já své Jornadě 690 říkám prostě "malej šmejd" - myšleno samozřejmě pozitivně (zrovna tak desktopu říkám "velkej šmejd").[:D]
Tak u nás doma je to diářek a nebo ten přiblblej krám co do něj furt čumim. Podle nálady. :-))))[:D]
Tak já mu důvěrně říkám "Miláššššek". Bývalá manželka mu říkala kapesní počítač a synek mu neříká nikak, jen se po něm neustále sápe.
Nazvu jsem zaslechl uz docela dost, nicmene nejlepsi z nich je "ten pičment" (za autorstvi dekujeme jistemu panu rediteli z Ostravy )[:D]
MaPo, Intersiter
MaPo, Intersiter
Mamka PDA obvykle nazývá "to tvoje pédéčko nebo jak tomu říkáš", známejm který udiveně reagujou na výraz "PDA" (a už ho u mě někdy viděli) ho obvykle přibližuju jako "takovej ten placatej displej".
A když chci aby někdo počkal s chrlením informací až PDA vytáhnu, použiju zas označení "(moje) externí paměť".
A když chci aby někdo počkal s chrlením informací až PDA vytáhnu, použiju zas označení "(moje) externí paměť".
Moje drahá polovička většinou pouze pronese nabíjíš HO nebo si to můžu půjčit. Pro mě je můj Asusek obyčejně PEJDO.
Tak u nás je to pro změnu "krabička", "placatá pi*ovina" ... a taky "pěkně drahá hračka" ... dle nálady a rozpoložení :D
Pokaždé "Píďa" (PíDjA). Celým jménem "Píďa Druhý". Předtím alias "Erik" (-sson MC218), teď "Luks". Pro všechny ženy kolem je to vždycky "Hračka".:)
Tak koukám, že máte přítelkyně se zajímavou fantazií, ta moje tomu ještě něřekla jinak než PÉDÉÁ nebo PÉDÉÁČKO :sarcastic:. Většinou v kontextu "Když furt sedíš u toho počítače, půjč mi aspoň pédéáčko, ať si můžu zahrát kuličky"... nic zajímavého. Btw: nevíte někdo, jak odinstalovat ty hry? :D :dead:
No, moje drahá polovička tomu říká jednoduše "hračička". Taky kvůli kuličkám. A když ji chci trošku nasrdit, tak ji přesunu zástupce "kuliček" někam jinam (proč taky odinstalovávat, když tu hru pak stejně nenajde :)). Jo a jinak vám nakouleli "kuliček" vaše drahé polovičky? Ta moje o víkendu pokořila svůj vlastní rekord (já to snad pořádně ani nehrál) a teď má max. skóre na Jawbreaker=2706 bodů :)
Hmmm..., jak tak uvazuju tak muj iPAQ nema jmeno :( a pritelkyni ho zasadne do ruky nedam. Myslim iPAQ ;) No jo, mozna ji ho daruji az zakoupim e800 :)
Čumkastle se mi libi. Zni to spravne česky
Čumkastle se mi libi. Zni to spravne česky
Když jsem měl Palm m515, byl to prostě "Palm". Teď mám Acer n10 (mimochodem, jsem mnohem spokojenější) a říkám mu "Kapesák". Nejsem holt nijak zvláště nápaditý :)
Vcera jsem se snazil 6 hodin rozchodit jedne kolegyni ActiveSync pro iPAQ h5450, coz se nakonec nepovedlo (hw problem s kolebkou - USB sice funguje, ale ne 100%, takze vic nez USB Device jsem do Windows 2000 nedostal). Pri te prilezitosti na adresu iPAQa padala slova, ktera se zde rozhodne nedaji publikovat:oops: Pry mu tak rika i normalne...
Kazdopadne v soukromi musim byt asi dost nudnej, protoze ja svymu iPAQu rikam iPAQ;)
Kazdopadne v soukromi musim byt asi dost nudnej, protoze ja svymu iPAQu rikam iPAQ;)
Muj otec se zase vzznamenal - "... synu zapis si do sveho panoptika, ze v Sobotu stehujem pracku ..." :-)
ja ten môj /mam ipaqa 3870/, kedže nenosím v puzdre volám hliník - mimochodom je to super štýlové ťažitko napr. na mapy, výkresy
Já mu říkám celkem originálně PDA, má drahá zase mluví o ječáku, asi podle charakteristického zvuku alarmů. Používá jej mnohem více než já a celé hodiny paří už několikrát zmíněné kuličky (a je v tom fakt dobrá). Je to mezi partnerkami asi nejoblíbenější hra. Konečně v něm vidí něco opravdu užitečného .;)
Ptali se jednou mojeho MDA : A jak ti doma říkají ?
Ráno mi říkají Nastěnko, v poledne Nasťo a večer Ty čarodějnice, ty zmije jedovatá.
Tak takhle se na člověku podepíše 20 repríz Mrazíka.
Ráno mi říkají Nastěnko, v poledne Nasťo a večer Ty čarodějnice, ty zmije jedovatá.
Tak takhle se na člověku podepíše 20 repríz Mrazíka.
Já mu neříkám nijak, ale moje matka, pokud si ho chce pujcit na hry tak říká "kde je moje PéDéáčko" .:D
Jo kuličky jsou rozhodně oblíbenou zábavou partnerek, vždycky když už moc nadává, tak jí nechám zahrát a je to zas nachvíli dobré :))
Momentálně je to "krám zasr...". Poslal jsem asi 70-ti klientům zprávu o změně DIČ, a protože se mi objevila hláška "zprávu nelze odeslat", poslal jsem ji ještě jednou. A teď se mi ozývají klienti, proč jim to píšu 4x. Už se těším na vyúčtování :mad: a jdu hledat diskusi, kde si někdo stěžoval, že mu VERGL posílá každou zprávu dvakrát :evil:
Když jsem onehdá Looxe reklamoval, a brácha se stavoval v tý firmě kde jsem ho koupil, zrovna když byla reklamace vyřízená, servisák prones:
"vyřiďte panu bratrovi že mu přišla druhá hlava"
a dneska jsem se přistih, že už tomu "2. hlava" říkám taky :)
"vyřiďte panu bratrovi že mu přišla druhá hlava"
a dneska jsem se přistih, že už tomu "2. hlava" říkám taky :)
moje mamka tomu říká:vodlož už konečně tu kalkulačku,sotva odlezes od opčítače hnd zas musíš mít v ruce tu kalkulačku...
a to jemi 14 :)
a to jemi 14 :)