Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Velkou kartu pro Pocket Loox N560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    36

    Chci/potřebuji větší kartu do PDA. Nyní mám SD 2GB a chtěl bych 4GB.
    Čtu tady že je lepší mít MMC kartu. Ale tu jsem nikde v této velikosti nenašel. Nebo se jen špatně koukám? A pokud neexistuje, tak jakou SD 4GB koupit k zmíněnému Looxu N560?
    Děkuji za pomoc a radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od vasekv
    Chci/potřebuji větší kartu do PDA. Nyní mám SD 2GB a chtěl bych 4GB.
    Čtu tady že je lepší mít MMC kartu. Ale tu jsem nikde v této velikosti nenašel. Nebo se jen špatně koukám? A pokud neexistuje, tak jakou SD 4GB koupit k zmíněnému Looxu N560?
    Děkuji za pomoc a radu.
    Ahojky,
    ja mam sice SD Transced 150x 4GB a slape beze problemu (viz podpis)..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Také mám SD Transced 150x 4GB a vse vpohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    Tez mam Transcend Secure Digital UltraPerformance 4GB 150x speed a naprosta spokojenost.

    Uz je skoro rozdavaji, napr.

    Transcend Secure Digital UltraPerformance 4GB 150x speed

    Je mi ale mala, chtel bych 8GB nebo 16GB, nevite nekdo o nektere, ktera bezi v N560?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    91

    Citace Původně odesláno od S.T.R.O.M.
    Je mi ale mala, chtel bych 8GB nebo 16GB, nevite nekdo o nektere, ktera bezi v N560?
    To by me take zajimalo..:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    transcend 150x
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    vic jak 4GB jsou SD HC coz zatim na nasich milaccich nepobezi a probiralo se to tu uz mnohokrat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    2

    Jak naformátovat SD 4GB v FSC LOOX n560? Pocket Mechanic, jak jinak
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    36

    Tak jsem tu kartu koupil ale nefunguje... :-)
    V diáři není vidět, v normálním PC ji vidím i zformátuji. Má 4 GB. Ale v diáři ani ťuk. Naislaloval jsem si Pocket Mechanic a ani ten nic. Poraďte mi... Díky Vašek
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Jestlize mas opravdu ne-SDHC, tak zkus utilitku od HP - HP USB Disk Storage Format Tool a muzes si hrat metodou pokus - omyl. Ja ji tim formatoval jen tak, abych zkusil, co to udela, ale fungovala mi uz v obchode hned po tom, co jsem ji vybalil (Transcend 150x).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak velkou SD kartu přijme ACER N35i
    Od Čeněk v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 17:51
  2. ActiveSync a Pocket Loox N560
    Od Bulldog_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2006, 16:13
  3. Pocket Loox N560
    Od vicky_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 141
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 20:22
  4. Eurotel Dataphone II - jak velkou sd/mmc kartu...
    Od docc1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-05-2005, 14:10
  5. Jak velkou SD/ MMC kartu mate?
    Od elit v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-10-2004, 17:13