HTC P3300, prasklý displej, dotaz ohledně výměny
Mé nové HTCčko bohužel dopadlo jak píšu výše. Zajímá mě, když je prasklé pouze to sklo nebo co to je a displej normálně zobrazuje, je při výměně nutné měnit celý displej, nebo lze vyměnit jen tu jednu prasklou vrstvu?
A máte představu, na kolik zhruba taková oprava vyjde? Díky.
A máte představu, na kolik zhruba taková oprava vyjde? Díky.
poukud je to podobne jako u jinych zarizeni tak budes muset vymenit dotekovou vrstvu a ta byva nalepena na skle, ktere se pak dava na samotny display. Ale ta cena kompletniho se bude pohybovat min okolo 3000,- viz treba promobil ale tam ti po me posledni zkusenosti nedoporucuji nakupovat!!! Poslali mi display na mobil a mel natrzenej "flex" reklamace=udelal jste si to sam a pol.... si pr... musel jsem koupit dalsi s obrovskou slevou 200kc..... "moje odpoved, ze se tim cca 10let zivim a takovou "banalitu" jako vyndat par sroubku a vycvaknout konektor snad jeste zvladnu pana moc nezajimala" jinak sorry za ten komentar, ale nejak jsem si na to znovu vzpomel...
No, já už zjistil, že pokud je displej funkční, dá se vyměnit dotykovka samostatně. Její cena je na zahraničních webech výrazně nižší než komplet dotykovka + LCD.
Nicméně zkušenost, kterou mi poslal člověk na jiném 4u je taková, že gsmobile údajně vždy vymění pouze celý displej. Samostatně dotykovku ne:dead:
Ví někdo, jestli pokud mi vymění displej v autorizovaném servise, jestli bude pokračovat zbytek dvouleté zákonné záruky?
A je displej(dotykovka) u více modelů stejná? Tzn. troufne si někdo napsat, ze kterých modelů by se dotykovka dala vyměnit?
Neví někdo, jak by se v našich končinách dala pouze dotykovka sehnat?
Díky za každý tip, ten mobil má něco málo přes měsíc:oops:
Nicméně zkušenost, kterou mi poslal člověk na jiném 4u je taková, že gsmobile údajně vždy vymění pouze celý displej. Samostatně dotykovku ne:dead:
Ví někdo, jestli pokud mi vymění displej v autorizovaném servise, jestli bude pokračovat zbytek dvouleté zákonné záruky?
A je displej(dotykovka) u více modelů stejná? Tzn. troufne si někdo napsat, ze kterých modelů by se dotykovka dala vyměnit?
Neví někdo, jak by se v našich končinách dala pouze dotykovka sehnat?
Díky za každý tip, ten mobil má něco málo přes měsíc:oops: