Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: MSN Messenger / ICQ na Treo 750v

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    6

    Dobry den,

    chci se zeptat jestli vite o zpusobu jak do trea dostat MSN messenger?

    A to same pro ICQ, ktery klient na nem opravdu funguje?

    (Nejlepe zadarmo oboji)

    Ptam se protoze jsem hledal ale nenasel jsem reseni...

    Diky vsem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    MSN Messenger preci na Treu 750 je. Tedy alespon v Treo 750 bez v.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    6

    Moje Treo 750v ho nema... (Jinak by jsem se neptal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Skype funguje na chat i na volání.
    Agile (Yahoo, MSN, ICQ...) jsem ještě nezkoušel, ale nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od stinkie
    Moje Treo 750v ho nema... (Jinak by jsem se neptal)
    Settings .... MSN OPTIONS ... to tam fakt nemáš ???

    Jinak na ICQ zdarma požívám mChat a funguje bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Taky ho nemám (myslím MSN) - je to 750v, takže Vodafone ho tam asi nechtěl. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Aha ... já mám nebrandovanej přístroj - tam asi bude ta chybka
    Jinak mChat umí MSN taky. ... ke tažení ZDĚS
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Citace Původně odesláno od Pavlucha
    Citace Původně odesláno od stinkie
    Moje Treo 750v ho nema... (Jinak by jsem se neptal)
    Settings .... MSN OPTIONS ... to tam fakt nemáš ???

    Jinak na ICQ zdarma požívám mChat a funguje bez problému.
    Hezký den,

    používáte fakt mChat? Já jsem zkoušel verzi 2.2 a mám s ní celkem problémy!

    1) furt se mi cpe pod ruku sw klávesnice, i když ji nechci, protože Treo jaksi má hw klávesnici

    2) ještě se mi nepodařilo odeslat zprávu jenom horko těžko napsat.

    Sám bych potřeboval něco na jabber... už jsem zkoušel kde co a pořád jsem nenašel použitelnou aplikaci. Nejhezčí byl mChat, ale tam mám problémy s tím psaním.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Tak vyzkoušejte starší verzi. Ta sice nemá MNS, ale je prověřená.
    S novou verzí mám jedinej problém, a to velikost displeje - utíká mi to trochu vpravo, ale zprávy odesílá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Jo a mimochodem, jak v mchatu tu zprávu odešlete?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... tlačítko "ODESLAT" mi funguje stejně jako HW klávesa ENTER.
    Nastav si v SETTINGS ---> DIALOGS ---> dole je "Always show input box" to je potřeba mít zaškrtnutý, aby nevyskakovala SW klávesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Tak nevím, co jsem udělal jinak, ale dnes odpoledne jsem si to zkusil nastavit znovu a mChat jsem rozchodil! Funguje mi v něm všechno - i to odesíláná. Takže mChat rulez
    Díky za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Doporucuji QIP..pouzivam ho na icq na treu 750v bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    309

    Citace Původně odesláno od Treo 750v
    Doporucuji QIP..pouzivam ho na icq na treu 750v bez problemu
    Díky, o QIP vím, ale já nechci používat ICQ, ale Jabber/XMPP.
    Pro více informací proč nechci ICQ viz http://icq.xmpp.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Treo 750v a WM 6
    Od Jarda Lukas v sekci Palm
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 04-10-2007, 12:54
  2. Treo 750v
    Od Treo 750v v sekci Palm
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 15:58
  3. PALM TREO 750v
    Od sakall v sekci Palm
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 10:20
  4. treo 750v a wm5
    Od Csfan v sekci Palm
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 21:12
  5. Treo 750v a Navigator 6
    Od Adam Kalina v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 19:12