Dobry den,
tak jsem zjistil, ze kdyz zajedu s cyklomapou 1:75000 treba nad Nemecko, kde tentokrat "nastesti neexistuji" jine mapy, ze si ji mohu zazoomovat (oddalit) jak potrebuju, zatimco jinde to nejde (automaticky preskoci na mapu s jinym rozlisenim mnohem drive, nez ja chci) a mohu tak tedy touto fintou podle potreby zoomovat jen cyklomapu, anebo ostatni mapy smazat, coz by se mi prave moc nelibilo ;-( ...
Nejde prosim do nastaveni pridat volitelne "zakazani automatickeho preskoceni na jine rozliseni pri zoomovani" a jeste treba navic volitelne "pamatovani ci nepamatovani uzamceni zazoomovani" pro kazdou mapu, anebo alespon celkove "uzamceni zazoomovani" aby se pri prechodu na jine rozliseni mapa automaticky nezobrazila 1:1 ?
(nekdy zkratka za jizdy potrebuju videt na kole "vic dopredu na mape vetsiho rozliseni" a hrani se softwarovymi tlacitky, kdy si mapy "meni rozliseni jak chteji" zbytecne dlouho trva, kdyz musim pocitak, kolikrat mohu zazoomovat, aby mi to samo nepreskocilo na jinou mapu a na nasich deravych silnicich to byva za jizdy i nebezpecne a nechce se mi stavet, kdyz jsem "pekne rozjety" ;-( ...)
Dale jsem zjistil, ze zatimco TomTom odhaduje dobu dojezdu u mych cyklovyletu kolem 100km celkem presne (vetsinou pod 4 hodiny), tak SM odhaduji skoro 8 hodin (coz je dost nepouzitelne, pokud chci vedet, jestli vylet stihnu treba jeste za svetla :-(...).
Nepomohlo by prosim aby si kazdy cyklista mohl dat do nastaveni prumernou rychlost, kterou (vetsinou) dosahuje a nezpresnilo by to ten odhad, i kdyz vim, ze samozrejme zalezi i na kvalite silnic, kopcich, vetru, atd., ale kdyz to i TomTom umi skoro presne ...
Dekuji ...