Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 43

Téma: Nová lokalizace pro A701

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Tak nám sunnysoft 21.5.2007 vydal novou verzi lokalizace pro A701
    http://www.sunnysoft.cz/download.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Tak by mne zajimalo: Nedavno sem koupil MioA701 ktera ma ceskou lokalizaci nahratou v Romce.Jde to to rovnez aktualizovat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    21

    Včera jsem nainstaloval a moje Mio total vytuhlo.To mě přesvědčilo, že čeština je vir..Neinstalovat!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od jimar
    Včera jsem nainstaloval a moje Mio total vytuhlo.To mě přesvědčilo, že čeština je vir..Neinstalovat!!!
    Mě tahle nová lokalizace šlape bez problémů - A701 je podstatně rychlejší , než s předchozí verzí a přeloženo je všechno - zatím jsem nepřišel na chybu..
    Možná může problém vzniknout při instalaci výběrem nevhodné verze / a nebo přílišným spěchem/- v úvodním dialogu se totiž po cca 5 sec čekání /instalátor si přes AktiveSync kontroluje přítomnost lokalizace v Miu/ nabídne výběr verze /zda pro R45 , nebo R64-65/..Já mám R65 ofiko verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    13

    mam otazku ak ma lokalizaciu kupenu oficialne tak ta nova mi pojde alebo to treba nanovo platit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od Valheru
    Tak by mne zajimalo: Nedavno sem koupil MioA701 ktera ma ceskou lokalizaci nahratou v Romce.Jde to to rovnez aktualizovat ?
    Odpovidam si sam
    Jde to aktualizovat ale nahlasi ze vyprsela demoverze a chce seriove cislo to ovsem nemam .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od Valheru
    Tak by mne zajimalo: Nedavno sem koupil MioA701 ktera ma ceskou lokalizaci nahratou v Romce.Jde to to rovnez aktualizovat ?
    Žádná oficiální CZ ROM neexistuje /v ĆR se ofiko prodává WVE s přiloženým - na krabici v zavařeném obalu- CD ROM s lokalizací a přísl. SN/. Lokalizace se musí nainstalovat z tohoto přiloženého CD , přes WWW /nebo telef/ u Sunnysoftu registrovat - dostaneš přiděkené číslo licence , zadáš do Mia a máš legální a plně upgradeovatelnou lokalizaci . Pokud jsi měl již lokalizaci nainstalovanou , vydělal na tobě prodejce cca 350 Kcz /tedy cenu licencované lokalizace , kterou si holt musíš u Sunnysoftu zakoupit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od guerera
    mam otazku ak ma lokalizaciu kupenu oficialne tak ta nova mi pojde alebo to treba nanovo platit ?
    Pokud máš korektně lokalizaci nainstalovanou a zaregistrovanou , není problém..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od prokji
    Citace Původně odesláno od Valheru
    Tak by mne zajimalo: Nedavno sem koupil MioA701 ktera ma ceskou lokalizaci nahratou v Romce.Jde to to rovnez aktualizovat ?
    Žádná oficiální CZ ROM neexistuje /v ĆR se ofiko prodává WVE s přiloženým - na krabici v zavařeném obalu- CD ROM s lokalizací a přísl. SN/. Lokalizace se musí nainstalovat z tohoto přiloženého CD , přes WWW /nebo telef/ u Sunnysoftu registrovat - dostaneš přiděkené číslo licence , zadáš do Mia a máš legální a plně upgradeovatelnou lokalizaci . Pokud jsi měl již lokalizaci nainstalovanou , vydělal na tobě prodejce cca 350 Kcz /tedy cenu licencované lokalizace , kterou si holt musíš u Sunnysoftu zakoupit...
    Lokalizace je primo v ROM.Po HW resetu se mne to da na vyber asi z 5 jazyku a pak se jiz automaticky nainstaluje cestina.Nechce to po mne zadne seriove cislo ani registraci.Viz obrazek:
    <a href="http://img525.imageshack.us/my.php?image=pccapture2yn0.jpg" target="_blank"><img src="http://img525.imageshack.us/img525/4156/pccapture2yn0.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" /></a>
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    ja tam taky mel predinstalovanou cestinu,ale po hard resetu uz tam nebyla....
    jeste stesti,ze jsem mel u Mia i CD Sunnysoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    To valheru :
    V tom případě máš nainstalovanou některou z neoficiálních ROM /kitchen verze - ono programování konkrétně tohoto modelu je velice probádané a populární , leč je tu riziko nekorektní práce dalšího softu , což pravděpodobně poznáš časem..viz rozsáhlá diskusní fóra/. Oficiální /tedy výrobcem podporovaná/ verze ROM v CZ nebo CE skutečně neexistuje / viz např www.mio-tech.be/. Taky nové MIO je dodáváno v krabici s neporušenými přelepkami výrobce /z toho důvodu je lokalizační CD Sunnysoftu přilepeno VNĚ krabice , nikoli uvnitř/ a s verzí ROM R45 WVE /do konce cca 2006/ , nebo R65 WVE. Pokud ti bylo MIO dodáno v jiné formě , jde o již použitý , nebo upravovaný kus - pak je ovšem případná záruka v pr....
    BTW - mě se taky prodejce snažil vnutit již otevřenou "zkontrolovanouL" krabici /v níž ovšem chyběla lokalizace , druhý stylus a handsfree/ , teprve když jsem se ohradil , náhle našel "vzadu" správný kus ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Nemuzu se vsim (vlastne s nicim) souhlasit. Na foru dovozce jsem se docetl, ze posledni MIA se dodavaji s cestinou v ROM
    "Nejnovější dodávky A701 (cca1 měsíc zpět) již měly češtinu předinstalovanou a instalačky přiložené na originálních mediích."

    Sam jsem mel CD s lokalizaci uvnitr krabice za prelepkou a ne vne.

    A posledni. MIO jsem koupil na podzim (zacatek zimy) 2006 a mam ROM verzi R64.xxx, doposud jsem neflashoval. Dovozce potvrdil, ze se jedna o verzi R65, ktera se mi z oficialnich stranek timto neche instalovat.

    Takze MIO s cestinou v ROM muze byt.
    Oficialni ROM ma i oznaceni R64
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    To carbik - kdyby sis pročetl tebou odkazované vlákno , zjistíš , že lokalizace není v ROMce , ale jako program /samo vč. licenčních podmínek a podpory!/ a dle tvrzení dovozce /tatáž diskuse/ má být přiložena na jednom ze dvou přikládaných CD - což ale podle reakcí uživatelů v té odkazované diskusi vesměs není pravda - lokalizaci prostě někteří prodejci nedodávají a "máte smůlu "/dovozce!/. Sám jsem MIO 701 koupil loni v červenci za mnou výše popsaných podmínek a dosud jsem s ničím neměl problém...K té ROM 64 - jde o amatérskou vývojovou verzi , kterou na podzim Mitac převzal a doladil do podoby finální ofiko verze R65 - Imho R64 nemůže být výrobcem podporována jako finální produkt - pro podporu Mio vlastně neexistuje /viz web producenta - pouze R45 a R65 jsou ofiko/.Pokud nějaká firma tam cpe R64 a vydává se za oficiálního dovozce , je to na spíše na žalobu pro klamání spotřebitele...
    P.S. - Jak můžeš tvrdit , že čeština je v ROM , když tebou uvedený citát jasně praví , že čeština je PŘEDINSTALOVÁNA a INSTALAČKY jsou přiloženy???!!! - IMHO INSTALUJÍ SE PROGRAMY , ROM se flashuje-takže po HR musíš programy znovu INSTALOVAT / proto ty instalačky , které (ne)jsou přiloženy...BTW-ono to MIo je totiž v zásadě windousí PDA...
    P.P.S. Pokud jsi měl Mio rozpečetěné /lokalizace uvnitř/ , znamená to pouze , že nějaký "kunďaba" tam naflashoval tehdy/podzim 2006 - těsně před vydáním ofiko R65 / tehdy módní , na ruských warez serverech se vyskytující R64-tedy v lepším případě vývojovou předprodukční verzi..Pak ti při případné reklamaci přeju hodně štěstí...mimochodem to potvrzení dovozce o oficiálnosti R64 ber s rezervou - ofiko R65 se ti nechce nainstalovat protože R64 používá i jiný loader. Ofiko R65 tam dostaneš jen přes ofiko loader R45 - čili musíš nejprve downgradeovat na ofiko R45 / ale tu není snadné sehnat/ a pak upgr. na R65 , tento postup není vůbec jednoduchý - viz. např. http://www.miousers.co.uk/ a jiná fóra...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    mas recht, neco v ROMce neni jako to mit predinstalovane...
    to je moje chyba, ze to ctu nepozorne.

    Ale s tou R64 a jeji reklamaci doufam nemas pravdu, odkaz vyse byl na jednoho z dovozcu u ktere jsem se na prave tuto verzi fw dotazoval. Napsal to, co jsem napsal. Takze s reklamaci by problem nemel byt.

    Vede me k tomu i toto vyjadreni:
    Zhruba od první poloviny prosince jsou firmou ELKO TRADING všechny modely A701 od výrobce s verzi rom R64 (tou co máte vy) a rozhodně se nejedná o OKiho ROMku nebo jinou neoficiální....
    Číslo při bootovani není skutečná verze ROMky, jak se traduje na různých fórech.Ve skutečnosti číslo ROM se získává zcela jinak a tak můžete pod stejným číslem při bootování najít ve skutečnosti více verzí ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Nechci ti tu víru brát , ale prostá logika mi velí pochybovat o účelnosti bootovací obrazovky , uvádějící nesmyslné informace . Jinak řečeno - spíše věřím výrobci který ve svých materiálech/manual/ uvádí zjistitelnost verze ROM ve vztahu k verzi OS na bootovací obrazovce , než obchodníkovi , který v zájmu obratu jest schopen kejklů všelijakých - na podzim před vydáním R65 se skutečně OKIho R64 jevila jako malý zázrak , dokonce to byly dostihy v řádu hodin../sám jsem , jsa od přírody "bastlíř"uvažoval o flashi R64 jednoho rána a v poledne téhož dne byla ke stažení ofiko R65 -pár hodin mě zachránilo před problémy.../
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 07:02
  2. Nová verze lokalizace Sunnysoft InterWrite 9
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 172
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 11:44
  3. a701 - lokalizace a SPB dialer
    Od petula.71 v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 15:03
  4. Nová verze lokalizace Language Extender
    Od K3_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 11-09-2002, 14:15
  5. Nová verze lokalizace pro Pocket PC 2002
    Od hybo v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 21-06-2002, 13:55