Prehravani filmu.
Mam nasledujici problem.
Pokud se pokusim prehrat jakykoliv film tak se obevi jen zelena obrazovka nebo dojde k zatuhnuti TREA.To vse v CorePlayer.Ve WM se jen nahlasi nejaka chyba .Nevite co stim ?.Zkousel sem i TCPM a je to to same. :(
Pokud se pokusim prehrat jakykoliv film tak se obevi jen zelena obrazovka nebo dojde k zatuhnuti TREA.To vse v CorePlayer.Ve WM se jen nahlasi nejaka chyba .Nevite co stim ?.Zkousel sem i TCPM a je to to same. :(
Záleží čím převádíš filmy a do jakého formátu.Já je dělám přes Spb DVD a nebo přes Clone DVD mobile a krásně celé DVD mi jede.:D
Vis, jaky procesor je v Miu A701 a jaky v Treu 750v?
520MHz Intel neoptimalizovany film zvladne, 200MHz OMAP ani omylem. Tot cele.
520MHz Intel neoptimalizovany film zvladne, 200MHz OMAP ani omylem. Tot cele.
Nechci ti do toho kecat, ale Treo má 300MHz Samsung, což sice samo o sobě není žádná sláva, ale má taky grafický akcelerátor od ATI. Jelikož předpokládám, že video je už převedené, tak budeš mít pravděpodobně nastavený špatný výstup v CorePlayeru nebo TCPMP.
Tak tak Treo má 300 Mhz a převedený film jede OKI a to ho přehrávám v Media playeru a to jsem jen instl codek z Smartmovie Mp4 a XVid (pro jistotu přehrávání těchto formátů)a to konvertuji na Windows Media Video - 25fps ,rozmer obrazovky 240x240 jak má Treo, poměr stran 4:3 a to v programu Spb DVD film jede bez problémů.:yes: :D
[QUOTE="Valheru"]Mam nasledujici problem.
Pokud se pokusim prehrat jakykoliv film tak se obevi jen zelena obrazovka nebo dojde k zatuhnuti TREA.To vse v CorePlayer.Ve WM se jen nahlasi nejaka chyba .Nevite co stim ?.Zkousel sem i TCPM a je to to same. :( [/QUOTE]
Mel jsem stejny problem..je to nastavenim coreplayeru..musis v nastaveni coreplayeru v zalozce VIDEO prepnout z ATI na druhou nebo treti polozku od spodu ted u sebe nemam treo tak ti to presne nereknu..
Pokud se pokusim prehrat jakykoliv film tak se obevi jen zelena obrazovka nebo dojde k zatuhnuti TREA.To vse v CorePlayer.Ve WM se jen nahlasi nejaka chyba .Nevite co stim ?.Zkousel sem i TCPM a je to to same. :( [/QUOTE]
Mel jsem stejny problem..je to nastavenim coreplayeru..musis v nastaveni coreplayeru v zalozce VIDEO prepnout z ATI na druhou nebo treti polozku od spodu ted u sebe nemam treo tak ti to presne nereknu..