Měl jsem k dispozicii Acer n311 i n310. Co bych ctěl zmínit hned na začátek: Na n311 mohu plynule přehrávat video ve VGA rozlišení (23fps, cca 600kbps). Nevím, proč všichni píší, že jede plynule jenom 320x240. Nejde přeci jenom o rozlišení... Vtip je totiž v tom, že se musí zcela zakázat zvuk

a bitrate musí být bez toho zvuku celkem max. do 600kbps . Nevím proč, ale plynulé VGA video se mi nepodařilo na n311 rozchodit se zvukem ani celkově na 200kbps

. Prostě se zvukem se to seká.
Na n310 se mi totožné VGA video, které jede na n311 plynule bez zvuku sekalo. Celková odezva se mi zdá o trochu menší, než u n311, ale žádná katastrofa to není. 3D hry jsou bohužel ještě méně použitelné, než na n311, ale zkrátka to je vlastnost absence grafického chipu a pomalejšího procesoru.
U n310 by mi možná vadilo pouze 64ROM, protože znám ty různé tmp soubory IE :sarcastic:. Sice se dají zakázat, ale stejně je to málo. No každopádně já wi-fi využívám téměř denně, takže bych se bez něj neobešel. Ovšem kromě wi-fi není n310 oproti n311 tak moc rozdílný a to i ve výkonu. Výdrž baterky jsem otestovat nemohl