Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Vario-mohu ho nabíjet z nabíječky od GPS?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    3

    Zdravím,

    koupil jsem si GPS BT-359 k Variu(btw. mohu vřele doporučit).
    GPS je nabíjena přes USB. Byly k ní přibaleny jak síťová nabíječka, tak nabíječka do auta.
    Tady jsou údaje z nabíječek:
    síťová nabíječka k Variu: 5V --- 1A

    síťová nabíječka k GPS: 5V --- 0,6A
    auto nabíječka k GPS: 5V --- 1A

    Můj dotaz zní, zda mohu kombinovat včechny nabíječky pro nabíjení jak Varia tak GPS a především, zda mohu nabíjet Vario auto nabíječkou určenou pro GPS(dle stejných hodnot přepodkládám, že ano).
    Zatím jsem to nezkoušel, mohu si poškodit přístroje záměnou nabíječek?

    Díky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Já myslím, že můžeš.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Podľa údajov v pohode,tým,že je to s USB koncovkou,by ani nemalo dôjsť k zámene polarity,ak sa výrobca drží štandartu,hmm.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    bude fungovat v pohode, akorat se bude nabijet delsi dobu. obcas nabijim vario nabijeckou od motoroly razr a v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    Ano,můžeš,je tu jedno ale.Ta síťová nabíječka(0.6A) funguje jen pokud Ti Vario nechcípne úplně!Potom totiž dává málo proudu nato,aby naskočilo.Tento problém jse řešil taky.Měl jsem neznačkovou nabíječku(0.7A),poslouchal MP3,usnul,a byla baterka prázdná.Na tento zdroj Vario nechtělo fungovat.Trochu mě to vyděsilo.nejdřív Mě napadlo,že zkolabovalo!Pak jsem ale zkusil origo nabíječku,a bylo to v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    zajimalo by me jestli to jde obracene, nabijet razr nabijeckou na pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    174

    samozřejmě
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od szoustal
    samozřejmě
    no trochu se bojim to udelat, protoze nabijecka na razr ma daleko mene amper nez nabijecka na pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    neni čeho, údaj proudu neznamená že při připojení k zařízení začne obvodem protékat zmiňovaný proud, ale maximální možný proud, který lze odebíat ze zdroje bez úbytku napětí, případně hodnotu kdy sepne proudová ochrana zdroje.
    Takže ji můžeš vesele používat a nabíječka se ani nezapotí
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    neni čeho, údaj proudu neznamená že při připojení k zařízení začne obvodem protékat zmiňovaný proud, ale maximální možný proud, který lze odebíat ze zdroje bez úbytku napětí, případně hodnotu kdy sepne proudová ochrana zdroje.
    Takže ji můžeš vesele používat a nabíječka se ani nezapotí
    diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Příslušenství - nabíječky, obaly atd...
    Od kralk_ce4you v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-02-2010, 15:38
  2. Záměna nabíječky mezi HP iPAQ a MDA 1
    Od SPM v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 15-01-2007, 04:20
  3. Mohu to smazat? :-)
    Od Tom&Tom v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-02-2006, 08:42