Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: VOX Synchronizace s MS Exchange

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    48

    Zdravim vsechny,
    povedlo se nekomu zprovoznit synchronizaci posty s MSExchange?
    Myslel jsem si ze to funguje jako synchronizace MS Outlook over RPC (které mám zprovoznemo)
    Chodi to nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    48


    Procetl jsem i toto http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=152 a mam vse podle toho.Stejne to hodi hlasku ze pripojeni k internetu neni spravne konfigurovano.
    Pritom samo ostatni veci na pripojeni jedou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Jo,povedlo.
    Naprosto bez problemů. Používám ACMAIL a vše chodí jak má....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    48

    No jo jenze tam za tebe to nejhorsi udela firma ACMAIL :-)
    Na tobe je jen nastaveni founu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No,ja nevim co mas vlastne na mysli ??? Samozrejmne,ze si musis nastavit spravne Smarta,to je snad jasny,ne ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    48

    Mam na mysli to ze nastavuji i ten Exchange Server a nevim kde je chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    48

    Tak nekolik bezesnych noci a je to!
    Funguje to krásně. Trochu problém s diakritikou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    A v cem byla chyba ? A ktery Exchange server pouzivas ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    48

    Na SBS2003 jsem to nerozchodil.
    Povedlo se mi to jinde na Windows 2003 Server a na tom MS Exchange 2003.
    Prvni problém byl ve spatnem certifikatu(jmeno serveru nesouhlasilo).Dalsi problem pak byl ze jsem to musel zprovoznit pridanim serveru primo ze smartfounu a ne pres Active Sync, protoze zevnitr firmy se logicky server jmenuje jinak nez z venci a telefon kricel ruzne hlasky od chyby pripojeni k internetu a po ciselne chybky.
    Musel jsem exportovat certifikat webu z IE do souboru .cer, pak ho zkopcit do founu a spustit. Zkontrolovat start/nastaveni/zabezpeceni/certifikaty/korenovy/mail.firma.cz zda je iportovan. pak uz je pridat server a vyplnit vse potrebne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No tak to je podobny voprus jako jsem mel ja. ja mam ted ACMAIL,jede to docela dobre,ale maji pouze Exchange 2003 SP2,takze tela e-mailu nejsou HTML. Tak ted zkousim Exchange4U,ti maji Exchange 2007,ale za boha to nemuzu rozchodit...

    EDIT MODERATOR:
    Netřeba citovat předchozí příspěvek.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. e-ten X500+ synchronizace s Exchange
    Od lukis_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2010, 18:58
  2. WM a MS Exchange 2003 - neprobíhá synchronizace
    Od Glesva v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 11:47
  3. Synchronizace WM6 s Exchange 2003
    Od yendaaa v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2008, 17:29
  4. Synchronizace a Exchange
    Od Chuck v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-08-2006, 17:29
  5. AS4.1 a synchronizace přímo s exchange serverem
    Od hujahu_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 16:46